Zdravím,
na Moji Felicii začal nějak blbnout centrál. Občas když zamykám se totiž nezamknou zadní levé dveře. Není to pravidelně, prostě jen občas se nezamknou, což je docela nepříjemné. S odemykáním problém není.
Nevíte, kde hledat chybu ?
Blbne centrál
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blbne centrál
Sundat tapec a podivat se jak chodi... kdyztak promazat... pri nejhorsim dosluhuje motorek... ale kdyz prohledas forum,tak tu najdes lepsi odpovedi,protoze se to tady 100% resilo 
-
Marty_pv - FK
Může to být i čistě mechanická věc - sundej tapec, zkontroluj jestli zámek chodí oběma směry volně
Pokud bude problém v elektrice tak buď špatný motorek nebo je někde poškozený vedení (dva dráty, jdou od A-sloupku pod prahem skrz B-sloupek do zadních dveří)
A Aleš má pravdu, už tu pár podobných témat je, stačí hledat
Pokud bude problém v elektrice tak buď špatný motorek nebo je někde poškozený vedení (dva dráty, jdou od A-sloupku pod prahem skrz B-sloupek do zadních dveří)
A Aleš má pravdu, už tu pár podobných témat je, stačí hledat
-
pinkys
Tak zajímavé, dneska když sem odemykal tak se mi neodemkly dveře u spolujezdce.
Když sem znovu zamkl a odemkl tak už to bylo OK ..
Tak ted už fakt nevím čím to může být, když neblbnou jen jedny dveře ..
Když sem znovu zamkl a odemkl tak už to bylo OK ..
Tak ted už fakt nevím čím to může být, když neblbnou jen jedny dveře ..
-
borlan - FK
U mne se někdy projevují nížší teploty a případná předchozí vlhkost - pak se někdy stane, že servo neutáhne ten mechanismus, kolíček "zamrzne" (a někdy i kolíček chodí, ale někde uvnitř něco holt nepřeklapne a zámek se neuvolní). Nejspíš by pomohlo vyčištění, promazání něčím co v mraze netuhne a zamezit vnikání vlhkosti...ve stavu jak to mám já je asi zamezení vlkosti scifi (lišty, těsnění, folie...), zbytek je o mé lenosti - provedu v okamžiku až tam opravdu nutně budu potřebovat kvůli něčemu vlézt...