Fastony pro DO na centrál

AlDrago - FK

Fastony pro DO na centrál

Příspěvek od AlDrago - FK »

Ahoj,
koupil jsem si k felicii DO pro centrál, ale ještě asi budu potřebovat fastony pro připojení k centrálu. Víte někdo jaké to jsou?
Jestli je to tu na fóru někde napsané tak se omlouvám, ale nikde jsem to nemohl najít :).
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Re: Fastony pro DO na centrál

Příspěvek od p.s. »

no pokud si tu dálku koupil novou tak u ní bude konektor s kabelama,které dle přiloženého plánku napojíš u ŘJ stávajícího centrálu a to bud rychlospojkama nebo oholíš na příslušném drátu kus bužírky přiletuješ a dáš do smrštovačky. :scratch:
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

navštiv škoda salon jeden stojí cca 8kč
AlDrago - FK

Příspěvek od AlDrago - FK »

díky moc za odpovědi. Že jsou potřeba fastony jsem věděl, spíš mi šlo o to jaký mají být velikosti. Nakonec mi to nedalo a u nás na parkovišti jsem odendal budiky a kouknul se jak to tam vypadá. Jelikož mam feldu druhý den, tak jsem ani nevěděl že ten centrál tam není originální... z tý řidící jednotky co tam je vedou dva konektory, jeden se spoustama drátu někam bůhví kam, a druhej jenom s dvouma dratama. Nezkoušel jsem to měřákem ale doufám že to bude signál odemčeni/zamčeno. Koupil jsem teda fastony na tenhle konektor a snad ještě tenhle týden to tam namontuju :).
Odpovědět