s přicházejícím letním počasím, jsem si takhle jednoho krásného dne stáhnul okno a co neslyším. Pokud auto jede konstantní rychlostí nebo akceleruje všechno je v pořádku, ale pokud uberu plyn a auto začne brzdit motorem ozve se krátký ostrý zvuk od přední nápravy, či od motoru( asi jako když vrže něco co dlouho nebylo namazané), ale hned je to pryč a zase když auto brzdí motorem nic se neděje, tenhle zvuk to vydává jen v okamžik než to auto začne brzdit. Nejsem žádný extra odborník a tak mě zajímá jestli to může dělat některé z ramen nebo nějaký kloub či ložisko, popřípadě jak na to přijít. Předem díky za rady
Vrzání od přední nápravy
-
keenworths
Vrzání od přední nápravy
Zdravím, mám felinku 1.3MPi 50 koníků....
s přicházejícím letním počasím, jsem si takhle jednoho krásného dne stáhnul okno a co neslyším. Pokud auto jede konstantní rychlostí nebo akceleruje všechno je v pořádku, ale pokud uberu plyn a auto začne brzdit motorem ozve se krátký ostrý zvuk od přední nápravy, či od motoru( asi jako když vrže něco co dlouho nebylo namazané), ale hned je to pryč a zase když auto brzdí motorem nic se neděje, tenhle zvuk to vydává jen v okamžik než to auto začne brzdit. Nejsem žádný extra odborník a tak mě zajímá jestli to může dělat některé z ramen nebo nějaký kloub či ložisko, popřípadě jak na to přijít. Předem díky za rady
-
Marty_pv - FK
Re: Vrzání od přední nápravy
Od toho je tu FAQ (kdyby se ho někdo obtěžoval použít) - o vrzání od nápravy/ramene je tam aspoň 5 témat
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 26#p311604
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 26#p311604
-
keenworths
Ja jsem prohledal celé forum a nenašel jsem co jsem potřeboval...vsude se psalo o klepani nebo o vrzani u jednotlivých kol...tak pardon 
-
Hanz - FK
zkontroloval bych všechny šrouby a jestli nejsou poškozený nějaký manžety, to vypadá že máš něco někde volnějšího a při přetížení při brždění motorem to krouhne.