Zdravim! Da sa dat na feldu combi naprava z pick-up?? Cital som, ze su tuhsie. Bude tam sediet uchytenie, pripadne sadnu mi na to klasicke tlmice z Combi? Alebo budem potrebovat tlmice z pick-upa?? Mate niekto s tym vlastnu skusenost?
A co van plus? Ma taku istu napravu ako Combi? Je tam nejaky rozdiel? Cital som tu kdesi, ze tlmice z van-plus pasuju na combi a su tvrdsie. Chcem vystuzit zadok feldy. Popisane je tu toho kopec. Poprosim tych, co s vystuzenim maju prakticke skusenosti, nech napisu, co im funguje. (z coho a ake tlmice, dorazy, pruziny, vystuze ci stabiky a ulozenie).
Dik za info
zamena zadnej napravy Combi za Pick-up alebo Van plus
-
goodFela - FK
Re: zamena zadnej napravy Combi za Pick-up alebo Van plus
Na combi napravu z pickupa nedas. Jsou tam jinak pruziny a tlumice. Jediny co muzes udelat je dat 2 stabilizatory nebo si nechat vyrobit tuzsi.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, možná ji tam dá. Náprava akorát nebude mít využitý misky na pružiny. Já myslím že by to šlo.
-
DanoSK - FK
a co uchytenie tlmicov na pick-up naprave vs. klasickej naprave na felde? Resp. nie je ta naprava sirsia?
Van plus ma taku istu napravu ako combi?
Van plus ma taku istu napravu ako combi?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že to bude stejný, jen jsou tam navíc ty misky na pružiny (a ty by se prostě jen nevyužily)