DC ze spínací skříňky nebo pojistek
-
honza29 - FK
DC ze spínací skříňky nebo pojistek
Dobrý den prosím nevíte co je to za skratku DC ze spínací skříňky nebo pojistek a pod jakým označením to je na pojistkové skříńi? děkuji
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: DC ze spínací skříňky nebo pojistek
DC ? Kde tu Zkratku máš ?
DC je označení pro stejnosměrné napětí
A co to má v tvém případě společného s centrálem, alarmem nebo imobilizérem ?
DC je označení pro stejnosměrné napětí
A co to má v tvém případě společného s centrálem, alarmem nebo imobilizérem ?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
honza29 - FK
Ta zkratka je napsaná v návodu pro zapojení alarmu LASER LINE Model 989e - 988e. Právě nevím co je to za zapojení. Mockrát dík.
Jestli zapojuješ alarm, tak musí jít z trvalých 12V. Je blbost aby alarm makal pokud je zapnuto zapalování.
Jak psal Maty, DC je značka pro "direct current" tzn. stejnosměrný proud (neboli ss rozvod). Napájení alarmu je přímo z baterky. Nejlépe se připojíš na pojistkovce vývod 30A (silný červený vodič a pak pod matku), nebo 30B (volný široký faston 10mm). Do přívodu je potřeba zařadit pojistku (pokud tam není z výroby).
Jak psal Maty, DC je značka pro "direct current" tzn. stejnosměrný proud (neboli ss rozvod). Napájení alarmu je přímo z baterky. Nejlépe se připojíš na pojistkovce vývod 30A (silný červený vodič a pak pod matku), nebo 30B (volný široký faston 10mm). Do přívodu je potřeba zařadit pojistku (pokud tam není z výroby).
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
no ono je taky možný že potřebuje to napětí od klíčku proto aby alarm dostal hlášku že vozidlo normálně pracuje a tudíž nemá vyvolat poplach ,
alarm je buď aktivován - t.j. reaguje na spínače ode dveří, kapoty, ultrazvuk, otřesy, náklon, zvýšenou spotřebu, ... nebo je deaktivován a pak je jedno co se s autem děje ... U některých alarmů je po deaktivaci využita kombinace 12V za klíčkem (po zapnutí zapalování) a stlačení brzdy k uzamčení vozidla za jízdy ...
Myslím, že v tvém případě (DC rozvod) se jedná pouze o napájení alarmu a tam je to jasné. Napojit na baterku.
Pokud bys hodil zapojení alarmu, tak se můžeme pobavit konkrétně.
Myslím, že v tvém případě (DC rozvod) se jedná pouze o napájení alarmu a tam je to jasné. Napojit na baterku.
Pokud bys hodil zapojení alarmu, tak se můžeme pobavit konkrétně.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
některý alarmy mají blokování za jízdy tj , další napájení +15 , aby nedošlo k aktivaci za jízdy , u některých to není nutné zapojit
některé mají k tomu varování směrovými světly při otevření dveří a zapnutém klíčku , některý to maj i bez zapnutí klíčku
jak píše hydrant , bez schématu se nedá říct s určitostí co to je
některé mají k tomu varování směrovými světly při otevření dveří a zapnutém klíčku , některý to maj i bez zapnutí klíčku
jak píše hydrant , bez schématu se nedá říct s určitostí co to je
-
honza29 - FK
• Zelené a žluté a zelené dráty se používají pro blokování motoru (8a).
Cut (v závislosti na typu vozidla) vodič jít do zapalovací cívky / elektronické zapalování / palivové čerpadlo / elektrický ventil [pro diesely] / startér solenoid. Připojte krmení část řezu drátu na zelený vodič. Druhá část řezu drátu pro připojení zelený a žlutý drát.
• Hnědý vodič je plus přístup k alarmu (3a). To může být připojen k další sirénu nebo pager. Hnědý vodič není připojen k vozu roh.
Ty hle ty dráty mi zůstali a já nevím co s nimi. Můžete mi poradit siréna mi nehouká potřeboval bych poradit děkuji
Cut (v závislosti na typu vozidla) vodič jít do zapalovací cívky / elektronické zapalování / palivové čerpadlo / elektrický ventil [pro diesely] / startér solenoid. Připojte krmení část řezu drátu na zelený vodič. Druhá část řezu drátu pro připojení zelený a žlutý drát.
• Hnědý vodič je plus přístup k alarmu (3a). To může být připojen k další sirénu nebo pager. Hnědý vodič není připojen k vozu roh.
Ty hle ty dráty mi zůstali a já nevím co s nimi. Můžete mi poradit siréna mi nehouká potřeboval bych poradit děkuji
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ať leštím křišťálovou kouli jak chci , tak to fakt nevidím , opravdu to musíš zkopírovat , naskenovat a někam vyvěsit aby jsme se mohli podívat