Programování ovladačů dálky centrálu

k55uns54 - FK

Programování ovladačů dálky centrálu

Příspěvek od k55uns54 - FK »

Zdravím, mám problém s ovladačem na centrální zamykání. Dodneška fungoval skvěle, ale po vypojení všech pojistek a následnému zapojení (ve stejném pořadí, jaké bylo předtím) ovladač nefunguje. Když zmačknu tlačítko tak blikne ale nic se nestane, na klíč funguje centrál normálně. Hledání jsem zde už použival ale nic nepomohlo. Jedná se o tento ovladač (pokud někdo zná): Obrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Central - nefunguje ovladac

Příspěvek od 103457 »

To není závada, někdy se to stává, že po odpojení ŘJ DO, se vymaže paměť a řj potom nepozná svůj ovladač. Ovladače se musí znovu naprogramovat-spárovat s ŘJ dálky. Je spousta způsobů, de.facto to má každá dálka jinak. Obrázek mi nefunguje, tak nevím co máš za dálku, ale pokud na ní najdeš nějakej typ, tak by si to na netu určitě mohl najít.
Zde, jak vkládat obrázky:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =49&t=7958
k55uns54 - FK

Obrázek jsem vkládal podle toho tématu, zde je odkaz na obrázek: http://2i.cz/2i/i/501e5772/5d62d721f92f ... 8d5e.p.jpg nebo je aji na obrázku zde: http://www.feliciaklub.cz/navody/centra ... ykani.html // a na ovladačI neni bohužel žádny název tak je to složité najít ho.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Takže to je originální dálka, co montovala fabrika.
Tudíž tvoje otázka zní: Jak naprogramovat seriové ovladače.
V dílenské příručce jsem nalezl jen toto:
Obrázek
k55uns54 - FK

Ano :)
k55uns54 - FK

Takze, kontrolka porad blika a nepohasne. Doufam ze je to fakt jen v te baterce, pokud jo tak nechapu jaktoze mi to doposud fungovala perfektne a najednou po ,,resetu,, je je potreba vymenit baterku.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Možná máš jinej postup programování. Ještě je tam jeden postup u dálky s alarmem. Máš alarm a kontrolku na přístrojovce?
k55uns54 - FK

Alarm nemám, ale už jsem pokročil, zkusil jsem držet oba tlačitka a kontrolka opravdu zhasla a pak se rozsviti a sviti tak dlouho dokud neco nezmacknu, zkousel jsem male i velke tlacitko a nic, kdyz jsem zapl klickem kontrolky v aute tak se az u maleho tlacitka stalo ze se mi rozblikali vystrazne kontrolky ale stejne se zase nic nedelo a stale nefunguje.
mikka

Příspěvek od mikka »

Vyzkoušej třeba nějaký postup odsud:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 78&t=29070
k55uns54 - FK

Už jsem vše vyřešil, nakonec mi poradil známý. Kdyby měl aji někdo jiný problém se synchronizaci, můj postub byl: vložit klíč do zapalování ale neotáčet, držet oba tlačítka na DO dokud nepřestane blikat a následně se rozsviti dioda (pustit tlačítka a nechat svítit), poté otočit klíčkem na 1.polohu až se rozsvíti kontrolky na přístrojovce nyní můžete 3x zmáčknout tlačítko, které slouží k odemykani a zamykani vozidla, každý stisk co 2 sekundy, rozsvítí se výstražné kontrolky, které značí že je nastaveno. Pozn.: mě se kontrolky rozsvitili už u druhého stisku tlačítka, ale i přesto sem musel tlačítko zmáčknout do třetice.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Hlavně, že jsme to vyřešili. :thumleft:
Přejmenuju tvůj topic, aby se to v budoucnosti lépe hledalo.
Odpovědět