Záhada s centrálem

papa.smurf - FK

Záhada s centrálem

Příspěvek od papa.smurf - FK »

Zdravím. Mám problém, který jsem tady nenašel. Mám origo centrál. Během montáže všecko fungovalo tak jak má - napojeno na svazek mimořádné výbavy. Před kompletací paluobovky přezkoušeny všechny funkce, včetně blikačů. Žádný problém. Po zkompletování jsem zjistil, že mi vyhořeli pojistky blikačů na pozici 14 a 21 a aby to nebylo málo - u řidiče jdou otevřít a zamknout jen tyhle dveře a žádné jiné nefungují. Zato od spolujezdce fungují všechny dveře tak jak mají - i ty řidičovy. Nemám zakletého Karlíka ? Poradí někdo ? Díky moc.
papa.smurf - FK

Re: Záhada s centrálem

Tak jedna dobrá zpráva - po sérii pokusů a omylů a spoustě vypálených pojistek už blikače fungují tak jak mají. Nicméně dveře stále haprují. Ale to bude už asi jiný večerník. Jeden poznatek ke dveřím, když bouchnu dveřmi řidiče, auto se samo zamkne. Asi nějaká vylepšená verze :lol:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Kabely v průchodce do dveří jsou OK ? .. nebo někde ve dveřích? ... Může být někde něco odizolovaného a jde to do zkratu...
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
papa.smurf - FK

Kabely jsou OK. Všechno je tak jak má být. Nevím si rady, už jsem měl venku i ŘJ. Občas se stane, že při opakovaném zamykání a odemykání dveří řidiče se to chytne a zak zase nic. Vypadá to na nějaký špatná kontakt v servu u řidiče :-( že by výměna motorku ?
papa.smurf - FK

Tak dneska se záhada zámku u řidiče vyřešila. Odesešel motorek. Po jeho výměně všechno funguje tak jak má :D
sofi1861 - FK

Příspěvek od sofi1861 - FK »

Ahoj,právě jsem si přečetl příspěvěk o záhadě s centrákem a mám taky problém,mě zas jdou odemknout dveře jen u spolujezdce,ale zamknout už ne,klíč se volně protáčí.Zamykat Feldu musím ze vnitř a to tak,že mám svoje dveře otevřené a musím zatlačit cuplík u spolujezdce.Ostatní zajedou sami,ale na mých někdy ne a musím ho dodatečně dotlačit.Jsem jen zvědav.kdy si tak zabouchnu klíče.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

máš poškozenej zámek ve dveřích
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět