Napíšu to tak nějak po lopatě: Vykradli zákazníkovi auto. Nějaký ten feťák vytrhal kablíky od spínačky. Teď bych potřeboval, jestli by někdo podle fotek neodhadl, kam jednotlivé dráty dát nebo k sobě pospájet. Na spínačku vím, kam co patří, ale zůstalo mi vyset cca. 5 káblíků. Viz. fotky:
Obr. č. 1: Na černém kablíku je taková pacička. Napadlo mě, že to bude v něčem zasazené, ale nemůžu najít kde a v čem.

Obr. č. 2: Na dalším černém kablíku je taky pacička, ale s takovou malou ďurkou uprostřed.

Obr. č. 3: Na spínačce už mám žlutý kablík, tenhle mi zůstal vyset.

Obr. č. 4: Další černý kablík. Díky němu, když ho přiložím na červené kablíky na spínačce, začne fungovat imobilizér, ale auto startuje i bez něho (nemusím přikládat čip na odblokování).

Obr. č. 5: Tohle jsem zjístil, že je + kablík od alarmu, ale nevím, k čemu ho dát, protože když ho dám na plus na červené kablíky na spínačce, po vypnutí klíčku zapalování začne alarm pokaždé řvát.

Obr. č. 6: Tyhle dva oranžové drátky byli přestřihnuté, nevím, jestli patří k sobě, nebo k nim bylo taky něco přiletované….

Obr. č. 7: Pohled na spínačku. Bílá na 16, Žlutá na 50, dva červené na 30, dva černé na 15 mám.

Mohl by mi někdo zkusit poradit co a jak k sobě dát, kam, kde atd.?