DO + vystřelovací klíč
-
mysak9 - FK
DO + vystřelovací klíč
Prosím o radu, chtěl bych se zeptat, mám Felicii a chtěl bych předělat klíč na vystřelovací. V autě mám DO, který sem sám dokupoval a instaloval, takže když bych koupil vystřelovák tak se sadou na DO a vyměnil bych řídící jednotku a centrál na DO by měl být vyřešený, ale chtěl bych se zeptat jak to pak vyřešit s klíčkem? Když zajdu ke klíčníkovi tak mi klíč vyřeže? A jak to udělat s imobilizérem? Všem moc děkuji za rady.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: DO + vystřelovací klíč
hledat hledat hledat , už se to tu řešilo
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
-
mysak9 - FK
Děkuji za odkazy, hledal jsem, četl, ale spíš nějak nepochopil, chtěl bych se jen zeptat, zda by mi ten klíček vyřezal klíčník a zda by stačilo ten "černej čtvereček" jesi to dobře chápu by měl být ten imobilizér a vlezl by do vystřelovacího klíče imobilizér, že by tedy nemuselo se nic předělávat, ale jen rozdělat klíče a předělat to? Stačilo by to takhle?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jestli tam je místo pro imo tak to stačí . jen si přečíst ty odkazy od kolegy 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
mirci10 - FK
Chcel by som vedieť len názor na toto DO k centrálu.
http://www.alarmshop.sk/dialkove-ovlada ... -m051.html
Či by sa to oplatilo za tú cenu, alebo to bude nejaký polský šunt?
Je písané že je planžeta na felíciu do r.v. 97
a ja mám r.v. 96
Ďakujem za odpovede.
PS: Ak by tá planžeta bola na p*** tak by sa tam dal dať môj origo kľúč? Črevá prehodiť? Vďaka...
Kód: Vybrat vše
http://www.alarmshop.sk/dialkove-ovladania/3582-ster-m051.htmlČi by sa to oplatilo za tú cenu, alebo to bude nejaký polský šunt?
Je písané že je planžeta na felíciu do r.v. 97
Ďakujem za odpovede.
PS: Ak by tá planžeta bola na p*** tak by sa tam dal dať môj origo kľúč? Črevá prehodiť? Vďaka...