Vážení přátelé .
Mám dotaz . Po potížích se startem felicie 1.3 jednobodové jsem si časem opatřil další náhradní díly včetně řídící jednotky.
Mám více schemat včetně knihy od René Cedrycha . Ve schématech však není jasné zda procesor integrovaný v klíčku spolupracuje pouze s elektronikou pod zámkem řízení ...a následný vyhodnocený signál při paritě signálů již pouze zasílá povolovací signál k řídící jednotce .... tedy zda je možné řídící jednotku též vyměnit ze zrušeného vozidla bez nutného přeprogramování.
Díky moc zdraví vás Slávek.
Řídící jednotka felície a její výměna
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Řídící jednotka felície a její výměna
V klíčku je čip k imobilizéru.... ten pomocí antény (kroužek okolo spínačky) komunikuje s ŘJ imobilizéru (čip a ŘJ imo musí být zpárována jinak nenastartuješ). ŘJ imobilizéru pak komunikuje s ŘJ motoru a dává jí povel, že může startovat.
Ale ŘJ imo je spárovaná s ŘJ motoru. Takže při výměně ŘJ motoru se musí spárovat ŘJ imo s ŘJ motoru
Ale ŘJ imo je spárovaná s ŘJ motoru. Takže při výměně ŘJ motoru se musí spárovat ŘJ imo s ŘJ motoru
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řídící jednotka felície a její výměna
Jak píše Maty, nemělo by logiku aby to bylo jinak, to by si zloděj mohl přinést svůj imobilizér se svým transpondérem a hotovka.