LED projekce znaku škoda
LED projekce znaku škoda
Koupil sem si LED projekci znaku škoda na 12V. Felicia rv. 2000 1.3MPI hatchbag nemá ve dveřích vyvedený nějaký svorky na který přivede napětí po otevření dveří co ? Budu muset přerušit kabel co vede od dveřního spínače do stropní lampičky a do serie vsadit LED projekci , že ?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: LED projekce znaku škoda
Ano, budeš muset to tak udělat.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Ale nerozdělí se mi pak napětí jakožto na dva odpory v sérii -> tzn pokles napětí i na lampičce v kabině, i na tu LED projekci
Takzžě to budu muset asi připojit paralelně k lampičce
Podle schématu dveřní spínač spíná nulu, takže vezmu plus někde na trvalým +12V místě v autě... Někde tam má být ,,Propojení s kladným polem v předním pólovém svazku, jenže nevim kde to je v autě umístěný .
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ano paralelně .... sériově je blbost
Z dveřního spínače jde spínaná kostra. +12V můžeš vzít někde z auta podle toho jak to chceš mít zapnutý
Z dveřního spínače jde spínaná kostra. +12V můžeš vzít někde z auta podle toho jak to chceš mít zapnutý
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Jasný, +12 vezmu v zásuvce a nulu vezmu ve dveřích na dveřním spínači na svorkovnici. Neumim si to teď představit kudy potáhnu kabely, ale to se pozná až to trochu rozeberu. Budu tahat i nový kabely od rádia z ISO svorkovnice do dveří, takže to udělám při jednom.
Pozor co mám zkušenost po roce se mi ten znak roztrhal ta samolepka klidně mužu dodat fotky .Věc je to pěkná ale nekvalitní :/
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Fotky klidně můžeš dodat. Mě se zdá, že to bylo nakreslené na skle ten znak. Se pak schválně podívám. Kam do dveří jsi to dával? Vrtal jsi do plechu nebo do plastu? Ted si nevybavuju jak to tam přesně je...
Já vrtal do plechu .
Takhle to dopadne po čase

Takhle to dopadne po čase

-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pěkně hnusný
Rozebral jsem to a znak škodovky je na fólii. Pokud se to podělá, tak si to vytisknu na laserovce
Jak jsi to měl zapojený? Na dveřní spínač? Nebo ti to svítilo pořád? Ono se to celkem hřeje, tak jestli to neodešlo tím teplem. Jinak vlhkost se přes tu přední čočku dostane lehce.

Na dveřní spínače přesně a jak říkáš teplo o LEDky to zničilo .