Napojení DO na centrál
-
bazzzi
Napojení DO na centrál
Dobrý den,dostal jsem dálkové ovládání a nevím si vůbec s napojením.Nevím kde mám co zapojit,kde se nachází jednotka centrálního zamykání atd.Mám felicii z roku 1995 , 1,3 glx.Prosím o pomoc!!Předem děkuji
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Napojení DO na centrál
Je to jednoduchý, ŘJ CZ budeš mít buď za přístroji nebo pod kastlíkem spolujezdce a ŘJ DO dáš hned vedle ní a propojíš dle návodu ŘJ DO.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, já mám fildu 1.6, mám to pod budíkama, ale slyšel jsem že 1.3 pod kastlíkem u spolujezdce, zapojíš to dle návodu, dva dráty na blinkry, já to mám napojený na páčky pod volantem, dva dráty do Ř.J. centrálu, pro odemykání a zamykání, pokud je to s alarmem tak ještě jeden drát na klakson a jeden na spínač světla na otevírání dveří. Není to nic složitého

-
filavo - FK
Zdarec chlapi, chci se zeptat jestli si musím koupit celou sadu centrálu na DO pokud už mám v autě centrál nebo stačí jen něco.Jestli sem to správně pochopil tak by mi měla stačit jen ŘJ DO kterou zapojím vedle ŘJ CZ a zapojím pár drátků
-
filavo - FK
A mám ještě jeden dotaz, nevíte někdo kde by se dala sehnat samostatná ŘJ s káblama? Na netu jsem zatím našel jen samé sady (tzn. se servama, ale ty už mám). A následně kam to v tom kastlíku zapojím, už vím, že vedle ŘJ CZ, ale to je kde?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na aukru je spousta samostatných dálek