Které pneu volit na zimu?
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Které pneu volit na zimu?
Já jezdil Matadory MP58 a musim říct, že super. Ale taky jednu sezónu.
Na ty Yokohamy jsem taky koukal, ale u mě by byla cena vyšší, potřebuju 14ky...
Na ty Yokohamy jsem taky koukal, ale u mě by byla cena vyšší, potřebuju 14ky...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No tak já asi buď ty Yokohamy a nebo Goodyear UG 7 MS a nebo Goodyear Ultra Grip 7+ ale na nejlevnejsipneu mají asi špatný foto protože u obou mají stejný obrázek.Nebo jsou stejný??
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Buď tam mají špatnej obrázek, nebo je rozdíl v něčem jiným-třeba směs 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No asi vezmu ty Yokohamy
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Jasně UG7+ má novějši směs, včera jsem se na to ptal v pneuservisu a prý se tak rychle nesjíždí. Bral jsem 4ks na Tourana a vezmu si je i na Feldu. Jinak tady je mají za 1070,- 165/70r13
http://www.pneunet.cz/pneu/12140/goodye ... 9-T-zimni/
http://www.pneunet.cz/pneu/12140/goodye ... 9-T-zimni/
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že ty Goodyear vypadají podle vzorku líp.Budu kupovat jen 2.Tak buď vezmu ty UG7 nebo UG 7+
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak Goodyear UG7 jsou doma 
-
sigmen - FK
Já jezdím tyhle a jde to
http://www.esopneu.cz/fulda-kristall-mo ... imni-pneu/
-
kingdave - FK
kejzi: u koho jsi je kupoval??? budu též brát GY,ale +. tak mě zajímá nějaký solidní internetový obchod(nemám s tím žádné zkušenosti) díky
Dnes mi dorazili SAVY ESKIMO S3 - vypadaj moc pěkně, vzorek atd 
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska objednal nakonec ty Matadory. Možná je to poslední zima s feldou, takže zvítězila cena a taky předchozí dobrá zkušenost...
-
Honza9007 - FK
Já koupil nový barum polaris 2 v akci u Barumu za 832 Kč/kus. Zatím byla s barumama spokojenost; i když ty letní nejsou ideální... :-/
-
Zbysek - FK
Honza9007 píše:Já koupil nový barum polaris 2 v akci u Barumu za 832 Kč/kus. Zatím byla s barumama spokojenost; i když ty letní nejsou ideální... :-/
Asi tak jako to tu psal jednou Zdenda nebo kdo to byl: s Barum polaris maximální spokojenost u většiny lidí, dokud nevyzkouší pořádné zimní gumy.
-
Honza9007 - FK
Njn, musím brát ohledy na svou studentskou peněženku, která se strašně špatně plní, ale rychle vyprazdňuje. takže spíš taková z nouze ctnost...Zbysek píše: Asi tak jako to tu psal jednou Zdenda nebo kdo to byl: s Barum polaris maximální spokojenost u většiny lidí, dokud nevyzkouší pořádné zimní gumy.
-
Zbysek - FK
No i kvalitní gumy jdou občas sehnat levně. Třeba Dejw tu myslím bral savy o něco levnější a ty gumy jsou opravdu někde jinde.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Drahoš:poslední zima s feldou?To to sakra všichni prodáváte nebo co?
-
Haja - FK
kejzi1 píše:http://www.nejlevnejsipneu.cz mám s nimi skvělé zkušenosti
UG 7+ tak mají za 1140 myslím
http://www.pneunet.cz/
UG 7+ za 1099,- při koupí 4ks 1070,- , bohužel teď nemají GY moc skladem ale jinak hodně gum přijde levněji než na nejlevnejsipneu , poštovné zdarma je samozřejmostí
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No něco levnější mají.Já koupil na nejlevnější pneu ty moje za 999kč/kus
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Co se divíš? Vždyť ty to máš taky v plánu. Nakonec to dopadne tak že jediná Felda v klubu bude moje.kejzi1 píše:Drahoš:poslední zima s feldou?To to sakra všichni prodáváte nebo co?
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Zbysek - FK
Nene zdendo, neboj. Odejdou staří známí a přichází nová generace puberťáků s felinkama 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda:Já už to tak plácám 2 roky že půjde,ale ještě tak 2 roky nepůjde,to uřž vím.Hypotéka mi to nedovolí 
jojo, mám kvalitnější pneu než Barum a cena superZbysek píše:No i kvalitní gumy jdou občas sehnat levně. Třeba Dejw tu myslím bral savy o něco levnější a ty gumy jsou opravdu někde jinde.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Taky jsem je koupil - 700kc/ks na nejlevnejsipneu.cz. Vyzkousel jsem dost znacek a v tyhle cenovce jsou barumky dobry. Na hodne snehu se mi nejlip jezdilo s Nokianama ale po snehu toho tolik nenajezdim takze barum optimalni.Honza9007 píše:Já koupil nový barum polaris 2 v akci u Barumu za 832 Kč/kus. Zatím byla s barumama spokojenost; i když ty letní nejsou ideální... :-/
-
Honza9007 - FK
tak já se spíš připavuju na pražskou zimu; tzn. spíš břečku na silnicích a semtam nějákej sníh mimo prahu. pro každej případ mám v kufru řetězy, pytel písku, pytlík škváry a lopatku... 
-
sigmen - FK
roman325e-Kolega jezdil na zimních Nokianech celoročně a najel na nich 55 000 km.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem možná... Já jsem jak ty, už o tom mluvim taky dlouho, ale záleží samozřejmě na financíchkejzi1 píše:Drahoš:poslední zima s feldou?To to sakra všichni prodáváte nebo co?
Jinak ty Matadory jsem sehnal za 819,- Kč ve 14", což je dobrá cena.
- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to trošku s křížkem po funuse, ale kdyby to náhodou někdo někdy hledal.
Mám teď z víkendu aktuální zážitek. Byli jsme u kamarádů na chatě. Všude kolem přes půl metru sněhu. Silnice jen protažená, místy uklouzaná...
Mám na feldě Good Year UG 7. Řeknu Vám to bylo žrádýlko. Tam kde kamarádi nasazovali řetězy (nevím co mají za pneu), jsem se v pohodě vydrápal. Jediný malinkatý zádrhel - vyhrabaný parkování až na trávu a přes noc napadlo dalších 10 cm, ale jak jsem se dostal na sníh...
Takže vřele doporučuji.
Mám teď z víkendu aktuální zážitek. Byli jsme u kamarádů na chatě. Všude kolem přes půl metru sněhu. Silnice jen protažená, místy uklouzaná...
Mám na feldě Good Year UG 7. Řeknu Vám to bylo žrádýlko. Tam kde kamarádi nasazovali řetězy (nevím co mají za pneu), jsem se v pohodě vydrápal. Jediný malinkatý zádrhel - vyhrabaný parkování až na trávu a přes noc napadlo dalších 10 cm, ale jak jsem se dostal na sníh...
Takže vřele doporučuji.
-
jarda.vysocina - FK
Já jsem předloni koupil SAVY ESKIMO S3 jeté i s diskama a jsou velmi dobré , o vánocích jsem na předek koupil nové BARUM POLARIS II ( ty máme na služebákách ) a taky pohoda . O víkendu jsem to testoval po cestě na chatu a zpět , fůra sněhu a táhnou taky fajn . Tak že spokojenost u obou značek .
Jarda
Jarda
-
Haja - FK
To co napsal jenda_dc můžu jen potvrdit GY UG7 je super pneu za celu zimu ani jednou nezklamala
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já si taky GY UG7 nemůžu vynachválit,všude mě tuto zimu dovezli
Po zkušenostech Fava jsem docela rád že jsem nekoupil UG 7+
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
Debica Frigo me velmi mile prekvapily.. cekal jsem total blata.. ale neurvou se, drzi a ve snehu projedou 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
- mako
- Kontaktovat uživatele:
jezdím na GY UG7 a nestěžuju si, na sněhu bz problému a na vodě taky.akorát nemám s čím srovnávat, jelikož je to moje první zima 
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
-
Haja - FK
kejzi1: Abych to upřesnil tak já mám GY UG 7+ a opravdu jsem s nimi max.spokojenej. Nevím jaký s nima ma favo zkušenosti ale já jen ty nejlepší
-
Zbysek - FK
Já zkoušel v pátek Savy Eskimo S3 co mám na autě druhou sezónu na uklouzaném kopci (děcka tam jezdívají na sáňkách) a kupodivu se to rozjelo když jsem v půlce kopce zkusil zastavit a rozjet se. Já tedy tyhle gumy celkově můžu doporučit, ale ty GY jsou taky moc dobré.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Zbyšek:Tak u našich taky děcka sáňkujou a tam jsem se teda nerozjel,byl to jeden led
-
Lars1 - FK
Já mám naše Barum Polaris 2 jsem spokojen. 30cm marastu ve 14% stoupani několikrát jsem zastavil a zase se rozjel a bez problému i na zmrzlém mi vyhovuji nikde jsem vyset nezůstal vždy jeli dobře. Jediná kritika je že jsou na suchu hlučnější.
-
drv.Astor - FK
Ja mam Debica Frigo. Na snehu jsou solidni, ale na mokre ceste nic moc :-/
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Mám Continental Wintercontact 165/70 R13.
Maximální spokojenost. Dříve na fávu jsem používal Barum Polaris¨.
Jediné co mi trochu zavadilo je, že když si chci zařádit na sněhu, tak ty Continentaly vyderou sníh až na asfalt. Ne a ne se smýknout jako barum u Favorita.
Tam jsem pěkně zařadil zpátečku, volant natočil doplna a při zatažené ručce jsem rejdil jak motorová myš
.
Maximální spokojenost. Dříve na fávu jsem používal Barum Polaris¨.
Jediné co mi trochu zavadilo je, že když si chci zařádit na sněhu, tak ty Continentaly vyderou sníh až na asfalt. Ne a ne se smýknout jako barum u Favorita.
Tam jsem pěkně zařadil zpátečku, volant natočil doplna a při zatažené ručce jsem rejdil jak motorová myš
1,6 sportline 1999
-
agro.orl
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem z hor a na feldě používám 165/70 R13 od Pneu Vraník. Jsou to sice protektory ale na zimu to nevadí. 15cm sněhu nejni žádný problém. Ostatní lidi ve vesnici maj jiný značky a skončej v půlce kopce ale já si jedu jak pán.
-
Teea - FK
Ja pouzivam Nokian W a naprosta spokojenost. http://www.pneuobchod.cz/autopneu/NOKIA ... 17944.html
Zatim mne nenechaly ve stychu.
M.
Zatim mne nenechaly ve stychu.
M.
Pneumatiky GY,Con,Dun,......, by měly stát míň než polovinu, protože na to kolik stojí,nic neumí.
Z průměrných - Barum, Kleber, Nokian a z lepších Michelin, Bridgestone.
To je jen moje zkušenost a zkušenost mých zákazníků.
Z průměrných - Barum, Kleber, Nokian a z lepších Michelin, Bridgestone.
To je jen moje zkušenost a zkušenost mých zákazníků.
-
paasana - FK
Šli by jste do nich? http://www.pneu-servis.cz/index.php?Pne ... ection=111
Z 90 % jezdím v zimě po městě, sem tam nějaká břečka, ale snad by mohly stačit.
-
drv.Astor - FK
Zimni Matadory jsou slusne, zdaji se mi lepsi nez Barum Polaris2... Zimni Micheliny rychle starnou, guma vypada jako nova, ale smes tvrda jako sutr. Naprosta jistota kvality je Nokian, Continental. Cena je ale jinde. S MP52 nebo MP58 chybu urcite neudelas, jsou to prumerne gumy za maly peniz. Ze sve zkusenosti moc nedoporucuji Debica Frigo, maji sice vysokou brodivost ve snehu, ale na mokre vozovce klouzou jako das.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zimní gumy kupujte dle toho, kde jezdíte, pokud jezdíte na sněhu - břečce, určitě robustní šípovej vzor, pokud ovšem jezdíte po městě na mokrých nasolených silnicích, můžete volit i jemnější vzor, déle vydrží a není tak hlučný.paasana píše:Šli by jste do nich? http://www.pneu-servis.cz/index.php?Pne ... ection=111
Rozhodně já bych nešel do protektorů, nejde o tu protektorovanou část, ale o ten starej kord, kterému se nedá věřit. Mám s tím špatné zkušenosti, za tu samou cenu se dají koupit už i nové gumy.
Zde jsou nové gumy za velmi příznivé ceny a v bohatém výběru. http://www.axa-pneu.cz/osobni/?fa_sirka ... order=cost
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
.....ja mam take spatne zkusenosti z protektory.Vzorek porad jako novy,ale z boku gumy zpuchri a popraska,takze zalezitost chvile kdy se guma rozpadne.jj supermarkety a jine pochybne obchody.....a to se vyplati. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
red.jack - FK
Michelin jsou Adidas mezy Gumama to je jasný:-)Hodně záleží kde člověk bydlí a jaká tam je zima a kolik bejvá sněhu.Já mám barum polaris a nestěžuju si:-)A tam kde už to vážně klouže mám ještě řetězy:-)a kde už to nevyjedu ani z řetězama tam už ani michelinky nepomůžou 
-
Stefi74 - FK
mam dobre skušenosti s Nokianama uš je budu mit čtvrtou sezonu a poní koupim dvě nove 
-
drv.Astor - FK
to mas celkem fuk. Barum - tissi, lepsi na vode, delsi vydrz, mala brodivost, spatne na lede. Matador - lepsi brodivost, lepsi na lede i vode, vetsi hlucnost. Vyber si. Cena je stejna, ani jedna guma neni nejhorsi, proste prumerny gumy.paasana píše:Tak Matadorky teda ne? Radši Barumky?