Kde zaopojit central

Hadepe - FK

Kde zaopojit central

Příspěvek od Hadepe - FK »

zdravim .... mal by som navas prosbicku :? potreboval by som nejaku schemu ktory kebel kam ide potrebujem to na zapojenie centralu to je aby smerovky plikali a zadne svetla... kostru som nasiel :) a este aj ten cerveny kam ma ist viem ze to je plus + len neviem kam pichnut dakujem :mrgreen:
smazany clen - FK

Re: Kde zaopojit central

Příspěvek od smazany clen - FK »

nazdar cerveny jde na plus ja jsem ho dal k pojistkove skrini tam je to privod z baterky a ty svetla sem zapojil na trojuhelnik a vse faka tak jak ma jestli budes chtit tak napis email a poslu ti fotky z moji montaze zatim
leo487 - FK

Příspěvek od leo487 - FK »

Ahoj, směrovky klidně zapoj na spínač varovných světel nebo na lukasy pod volantem (na ty varovný mi to přišlo jednodušší), tuším že je to černo-bílý a černo- zelený vodič. Co se týče červeného vodiče (+) zapojil jsem ho na spínací skříňku, kde je trvalé napětí (též červený vodič) ;)
Host

Příspěvek od Host »

Dobry den.dneska jsem si namontoval central,ale nevim kde zapojit zbyvajici dva draty melo by to byt na ty vystrazne svetla,ale vubec nevim jak to pripojit.
dekuji za rady popripadne pridavam email na fota co tady uzivatel nabizel brambor@seznam.cz
dekuji
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

To neumíš číst?Podívej se na příspěvek pod tvým,tam máš napsaný kde to připojit i barvy drátů :!: :!:
Krkawec - FK

Příspěvek od Krkawec - FK »

Úplně nejjednodušší je připojit signál na směrovky na piny pod sloupkem řidiče (opatrně povolíš prahovou lištu a odmontuješ křížový šroubek krytu) ovšem z paměti ti neřeknu na jaký pin. Musel bych se mrknout
Odpovědět