Jiná palubka ve feldě?

vybavení a úpravy interiéru atd.
smazany clen - FK

Jiná palubka ve feldě?

Příspěvek od smazany clen - FK »

ahoj mám jeden blbej dotaz.Máte všichni v autě origo palubku nebo jsou zde i tací kteří tam maj i jinou? Když sem měl favo tak sem tam lupnul z Golfa II chtěl sem hranatou,ale hezčí,šla tam pěkně,tak se ptám zda i do feldy někdo dává něco jinýho :D
smazany clen - FK

Re: Jiná palubka ve feldě?

ciste teoritcky co vim,pokud do facka jde palubka z feldy pujde teda z dvojky golfa do feldy,pokud jde do dvojky golfa palubka z trojky ,pujde tedy trojkova i do feldy,a pokud jde palubka z TTcka do vw trojky tak musi jit i do feldy protoze tam jde i z dvojky,je to jen a jen dedukce toho co sem videl v autech :D
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

teoreticky by mela jit i z fabie..nekde jsem cetl ze palubky maji stejnou sirku..akorat musis upravit hloubku
méně znamená někdy více...
Obrázek
Phobos - FK

Příspěvek od Phobos - FK »

Palubka z feldy se mi líbí ale mít tam palubku z TTčka to by byla masírka 8-)
smazany clen - FK

já zase nevidím nic extra v palubce z TT snad jen ty výdechy, jinak podle fotek mi příjde lakovaná palubka na černo nějaká divná ,ale zase u jiných fotek to vypadá dobře,tak nevím.zajímavější by bylo kdyby tak šly budíky i s maxidotem :-) když nic přejde můj vnitřek do černo - modré kombinace ,bez flocku teda kromě stropnic :-) ty poflockovat nechám
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Maxidot ti do auta nepůjde, vedou k němu jen 2 štekry... Má to všechno elektrický.

Já budu zkoušet dávat palubku z passata kvůli klimě. Možná že spodek budu nechávat felďáckej.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
smazany clen - FK

stím maxi dotem to byl jemn vtip, :-) přemýšlím i o GIII
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 09. lis 2008 15:54:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 citace.
smazany clen - FK

HROMYBLESKY píše:ciste teoritcky co vim,pokud do facka jde palubka z feldy pujde teda z dvojky golfa do feldy,pokud jde do dvojky golfa palubka z trojky ,pujde tedy trojkova i do feldy,a pokud jde palubka z TTcka do vw trojky tak musi jit i do feldy protoze tam jde i z dvojky,je to jen a jen dedukce toho co sem videl v autech :D

Tak tomu rikam uvaha jak prase :D Musim ale rict ze to zni moc zajimave.
smazany clen - FK

ja vim zbi to divoce ale kdyz si to nekdo poradne prelouska tak to ma logiku :D
Naposledy upravil(a) Maty dne pon 10. lis 2008 16:56:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Sem se teda zasmál teď... opravdu kvalitní úvaha :D :lol: :D
smazany clen - FK

Jo zin to divoce a moc, ale taky logicky. Kazdopadne je skoda ze je to zatim jen teorie.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Tak mi někdo sežeňte palubku z TTčka a já to tam vyzkoušim... ;)

Ale cca 10t+ za ní se mi zdá dost.... No... i když... 8-)

Obrázek
Obrázek
Ta konzola se fakt hodí... ;)
Obrázek
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
smazany clen - FK

dneska mi kamarád nabídl palubku palubku z e36 tak uvidíme :-)
smazany clen - FK

[quote="Škury"]Tak mi někdo sežeňte palubku z TTčka a já to tam vyzkoušim... ;)

Ale cca 10t+ za ní se mi zdá dost.... No... i když... 8-)

nekecej ze to na tech fotkach e tvoje a budes to tam davat?!ne ne ne ne ne neverim neeeeeeeeeeee,jinak jde shnat myslim i laminatova palubovka TT
http://www.kubidesign.cz/eshop_pristrojovedesky.htm
smazany clen - FK

myslim ze bys tam nemel davat nic jineho nez origo a uz vubec ne nekoncernove palubky jako E36,uvazoval si nad tim ze ti nebude pasovat topeni?ofuky?tachometr ,otackomer,td a co chces delat s tema "vyliskama"co sou na dverich a navazujou na palubku?myslim za kdyby si origo palubku vylepsil kuzi,nebo hladkym kvalitnim lakem udelas lepe,
ps nechapu jak nekdo muze mit leskle lakovanou palubku a chrom na ni,v jedne takove hustokare sem jel a furt se mi do oci blyskala prasatka od slunka,takze na denni jezdeni lak v interieru jedine pololeskly(matny)
smazany clen - FK

je to jedna z možností,zatím koukám co kdo má,lesklá barva nepřichází v úvahu,flock taky ne,takže zbývá matný lak nebo potah něčím.Přikláním se k matnýmu laku,zatím je to vše jen hypoteticky,proto sem to založil stím jestli to už někdo dělal nebo má. Jelikož už jednou sem to dělal z GII do Fava tak tuším úskalí i jisté problémy. Další věc je ,že tu komplet palubku z bmw budu mít dá se říct zadarmo, což je další rozhodující prvek než kdybych ji měl kupovat se vším všudy za nějaký hrozný peníze.Co můžu udělat je zkusit to sundám feldu nasadím,přiložím bmw (na šířku jsou stejný +/- cm) a na delku skoro taky,pak jsou potřeba konektory ke všem vypínačum atd.Když to klapne tak udělám ilustrační fota i kdybych ji tam nedával :D :D :D
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Hromy: Neboj, nekoupil. :) Můžu o něčem takovém uvažovat až bude auto doma. A mě zatim stačí ta palubka z passata '02. A k tomu ten climatronic z passata '02... ;)

Kolik chce Kubi za tu palubku, nechce se mi tam volat. :D
smazany clen - FK

co sem koukal tak na fotce je jen ten horní díl,pokud se nepletu achybí spousta zbytečností co můžou být taky pěkně drahy
smazany clen - FK

to nevim co za ni che,nkde v casaku sem to kdysi cetli tak 3500-5000kc
smazany clen - FK

HROMYBLESKY píše:myslim ze bys tam nemel davat nic jineho nez origo a uz vubec ne nekoncernove palubky jako E36,uvazoval si nad tim ze ti nebude pasovat topeni?ofuky?tachometr ,otackomer,td a co chces delat s tema "vyliskama"co sou na dverich a navazujou na palubku?myslim za kdyby si origo palubku vylepsil kuzi,nebo hladkym kvalitnim lakem udelas lepe,
ps nechapu jak nekdo muze mit leskle lakovanou palubku a chrom na ni,v jedne takove hustokare sem jel a furt se mi do oci blyskala prasatka od slunka,takze na denni jezdeni lak v interieru jedine pololeskly(matny)
jak sem nad tím přemýšlel tak asi opravdu,předělám origo palubku,snad se to povede a bude to zajímavější něž se mordovat s jinou,tak snad to klapne jinak sem zvědav na tu palubku z passata s klimou :-)
smazany clen - FK

Mně se lakované palubky nelíbí, je to kýč. Hodit to do kůže to by byla paráda. Ty vypadají skvěle.
smazany clen - FK

řekl bych spíš záleží na barevné kombinaci a provedení,špatně zvolená kůže nebo barvy vypadaj daleko hůř než dobře lakovaná a skobinovaná,a taky co člověk to jiný vkus
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

To není o barevném sladění, ale o dobrém pocitu... Když si šahneš v autě na jakejkoliv plast, tak tvrdej. Barvou to ještě zvýrazníš. A v moderních autech máš palubku z měkčeného plastu, takže po potažení kůží, bude palubka či případné další plasty mnohem útulnější. Pokud to budeš mít všechno nastříkaý, tak si budeš připadat jak v nemocnici, kde je taky všechno hladké, nepřívětivé, neosobní...
smazany clen - FK

souhlasím s tebou v případě tapecu,ale palubky se normálně nedotýkám, jen pokud ji čistím nebo používám tlačítka ,jinak ne :D :D :D
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

To je jedno, ale stejně to cítíš i bez dotyku... Citíš tvrdost.... Si můšeš udělat palubku laminátovou a máš to. :)
smazany clen - FK

no,něco na tom je....
smazany clen - FK

hoj chlapy myslíte že bych dostal do feldy palubovku z audi a3?
mám možnost jednu koupit na ebay.de za hodně solidní prachy.
díky karloz
smazany clen - FK

jo sla by tam,hodne casu ,hodne trpelivosti,rezat,lamoniovat a stejne to budes muset striknout nebo potahnout kuzi,

stejne nechapu tyto otazky,je to jednoducha otazka ale odpoved je-----nech tam co tam je a nevymyslej kraviny----myslis ze ti da nekdo navod typu tady to riznes,tady to prihrejes a ohnes ,tady udelas diru,atd,je to nesmyl!!!to ti nikdo nerekne,proste bud to tam zacnes bastlit a udelas to poradne a treba to bude vypadat k svetu a nebo to v pulce muzes zahodit do popelnice,nebo se ti to povede,uvazoval si jak to udelas stopenim?elektrikou?budiky?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 03. led 2009 22:39:59, celkem upraveno 1 x.
smazany clen - FK

já to jednou dělal a opravdu je to děs a pokud nerozumíš aspon trochu elektrice.... můsíš mít všechny vypínače apod. a k nim i patice aby si to mohl napojit,pak ovládání topení,atd. atd. ale když se ti to podaří tak že to není bastl tak pak sklízíš zasloužený obdiv,hromyblesky má pravdu je to bud a nebo
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Já vás nechápu :D Felicie má jednu z nejkrásnějších palubek ve škodovkách ;) Já jsem na ní hrdej jen jí to chce potáhnout nic víc :)
smazany clen - FK

Nečekal jsem uplný návod,ale doufal jsem že to někdo zkoušel.
A prozradí mi pár rad....
Co se týče laminování mám dlouholetou praxy s kapotama na motorku,tak že lamino by neměl být problém.
Ten kdo laminuje si myslím musí mít trpělivosti nad míru,kdo někdy něco laminoval tak ví sám,
že je to běh na dlouhou trať.
A co se týče elektřinu tak to jsem asi v hajzlu :cry: :D ,
vím o tom prd,ale zas se najde pár známích s oboru autoelektra..

Vidím že názory jsou různé,ale pokud zbyde čas a chut trocho peněz po předělání exterieru tak se do toho pustím...

Karlito
smazany clen - FK

však zkus to uvidíš, až to budeš mít nasazený v autě tak pak se budeš hrkat s kablema,hlavně aby si to měl všechno po hromadě,není nic horšího ,než když to máš na půli cesty a zastaví tě nějaká pytlovina
smazany clen - FK

jj díky hned jak to budu mít v autě,pokud se o to pokuisím hodím sem foto a přesný popis nástrah...
K.
jhdown - FK

Příspěvek od jhdown - FK »

A uvažoval někdo o palubce z oktavy 1 po faceliftu ? .. takova Laurint a Klement by nebyla špatná .. o kolik cm je palubovka z oktavy širší ?
Havoc - FK

Příspěvek od Havoc - FK »

Na šířku je stejná.

Dejte si tam z favorita, ta tam sedne nádherně a bude jedinečná, nevěřím že ji někdo z vás ve feldě má :D
jhdown - FK

Příspěvek od jhdown - FK »

to máš pravdu ... :D sedla by krásně .. ale teď pár otázek k palubce z okty ... sedne řízení ? a kolik uprav by se muselo udělat aby sedlo uchycení a rozvod vzduchu atd .. ?
Odpovědět