Žárovky H4

Odpovědět
Josh123456 - FK

Re: ake ziarovky H4?!

Příspěvek od Josh123456 - FK »

já myslim, že tyhle nejsou plněny xenonovým plynem...
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

No právě ty čepičky, které se začnou loupat už po pár tisících kilometrech nasvícených, no a hlavně tu výdrž právě. Jinak jsou opravdu super a já si je tam zase hned dám místo silverstarů jak mi je brácha doveze. Těch 10tkm je opravdu bída. To máš namotáno za pár měsíců a žárovky v čudu.

Jinak samozřejmě xenonovým plynem plněné nejsou. Je to pouze "reklamní tah", protože xenonový plyn v normálních žárovkách nelze dát. Ale fungují a to je hlavní a je fuk co v nich je. Svítí opravdu parádně, až bych výrobce podezíral, že mají o něco vyšší výkon.
Josh123456 - FK

no já co tam mám teď ty moje, tak ty byly taky krásně světlem do xenonů, ale dneska jsem zrovna koukal a po xenonu ani vidu :(
Zbysek - FK

No tyhle levný svítily teda po celou dobu nádherně bíle, o což mi ani nešlo. Ať svítěj klidně růžově, hlavně když skvěle svítí, a to jim tedy vážně jde. Ovšem co jsme je měli už na více autech, tak většinou po těch zhruba 10tkm odešly obě chvilku po sobě (na feldě po týdnu mezi sebou)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

i kdyby vydržely jen 10t km...za to jak perfektně svítí si je koupím klidně přístí rok znova...za ty prachy nemaj konkurenci...v kombinaci s diodama rozptylkama paráda...jinak co byste řekli na tyhle mlhovky?
http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail ... kid=h3_731
Zbysek - FK

Pokud je chceš na vzhled, jdi do nich. Pokud je ale chceš na funkci mlhovek, pak se jim vyhni.
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

vojtus píše: hura...dikes za odkaz, tedle shop je hezky levny..ja si ho smaznul a zaboha nemoh najit:)))pujdu do diod parkovacky vpredu/vzadu, osvetleni SPZ...nekde jsem videl ve foru i diody v zadnich brzdovkach...asi by to chtelo aspon ty 21diodovy,co?
taky přemýšlím o postupné nahrazení diod ve světlech...už jen kvůli tomu příkonu a jak to svítí...kam všude by ještě šly šoupnout diody kromě parkovaček a osvětlení SPZ aniž bych musel něco pracně předělávat?
Josh123456 - FK

mr.Freak: já si myslim, že by šly diodový žárovky (ty samé patice jako klasický žárovky ve světlech všech) do kterýhokoliv světla.. Ale zkusim se ti poptat
mr.Freak - FK

právě projíždím ty OBA autodíly a maj tam celkem slušný ceny...mají diody od 1.2W až po 5W a zajímalo by mě, když žárovka je 5W, tak kolik W musí mít dioda aby svítila stejně v těch světlech...aby třeba 3W nebyly málo a 5W zase moc
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 09. lis 2008 19:19:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 citace.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Myslím že dioda která by měla 3W by byla tak do dálkových světel. :lol: :lol:
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
mr.Freak - FK

na cartechu maji do parkovacek 12V/5W diody tak prave nevim :lol:
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 25. lis 2011 21:10:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
mr.Freak - FK

tady jsou fotky těch slíbených žárovek plněných xenonovým plynem

http://i34.tinypic.com/fz6a0h.jpg
http://i38.tinypic.com/dq6d5x.jpg
http://i35.tinypic.com/2zzp1dj.jpg
http://i38.tinypic.com/f24f4j.jpg

omlouvam se za kvalitu ale chtěl jsem co nejvic zachovat realitu a fotil jsem bez blesku a neco i s vysokou citlivosti aby vubec neco bylo videt
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

mr.Freak píše: na cartechu maji do parkovacek 12V/5W diody tak prave nevim :lol:
Mají svítivost jako 5W, ne že mají 5W. :)
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

mr.Freak píše:tady jsou fotky těch slíbených žárovek plněných xenonovým plynem

http://i34.tinypic.com/fz6a0h.jpg
http://i38.tinypic.com/dq6d5x.jpg
http://i35.tinypic.com/2zzp1dj.jpg
http://i38.tinypic.com/f24f4j.jpg

omlouvam se za kvalitu ale chtěl jsem co nejvic zachovat realitu a fotil jsem bez blesku a neco i s vysokou citlivosti aby vubec neco bylo videt
No vůbec to nevypadá zle... tahle bílá je teda opravdu bílá... možná až moc:) Ale nějak nevidím ten nádech do modra...
mr.Freak - FK

Zdenda19895 píše:Mají svítivost jako 5W, ne že mají 5W. :)
no já myslel svítivost...že třeba do parkovaček tyhle 5W a do zadních třeba míň, tam není potřeba tolik světla...aby to adekvátně nahradilo původní hnusožárovky a zároveň to třeba i svítilo líp, tak se ptám kolik W by kam tak bylo ideální
mr.Freak - FK

Jurka píše: No vůbec to nevypadá zle... tahle bílá je teda opravdu bílá... možná až moc:) Ale nějak nevidím ten nádech do modra...
nádech do modra to má jen když se mrkneš pořádně do světel! nečekej že uvidíš namodralý světlo..ale když se mrkneš na rozsvícený žárovky tak uvidíš že svítí lehce modře ty stěny žárovky
Josh123456 - FK

z těch fotek toho moc poznat neni, ale řekl bych, že to je skoro to samý, co jsem měl já. Xenony to stejně nikdy nebudou a znalec pozná žárovku od xenonu a kvalitu světla taky...
Jinak, ať ti dobře slouží a vydrží dlouho:-)
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

mr.Freak píše: no já myslel svítivost...že třeba do parkovaček tyhle 5W a do zadních třeba míň, tam není potřeba tolik světla...aby to adekvátně nahradilo původní hnusožárovky a zároveň to třeba i svítilo líp, tak se ptám kolik W by kam tak bylo ideální
Myslím že v koncových světlech by měly být stejné jako v parkovačkách.
mr.Freak - FK

Josh123456 píše:z těch fotek toho moc poznat neni, ale řekl bych, že to je skoro to samý, co jsem měl já. Xenony to stejně nikdy nebudou a znalec pozná žárovku od xenonu a kvalitu světla taky...
Jinak, ať ti dobře slouží a vydrží dlouho:-)
není to poznat, jen když se fakt zadíváš pozorně (aspon to neláká fízli), ale sem fakt nadšenej jak svítí...oproti Tungsramům 100/80 nebo kolik byly ty žárovky je to opravdu rozdíl a svítí krásně bílé, což jsem si přál...xenony nenahradí ani žárovka za 10 000...taky už je mám v plánu nejpozději do léta objednat a po technický v srpnu půjdou do auta...na to že mě stály 200Kč tak hodně muziky za málo pěnez
mr.Freak - FK

nemá náhodou někdo tuhle sadu? http://www.tuning-centrum.cz/product/56 ... sada-6000k

za ty prachy je to slušný ale zase aby to nebylo na úkor kvality
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

No právě,aby to nebylo a ukor ceny..
Měl bych s toho trochu obavy..
stifler1 - FK

Příspěvek od stifler1 - FK »

Podla mna na ukor to asi nebude ked katalogova cena je okolo 8000Kc a oni ich teraz maju vo vypredaji tak preto je taka skvela cena. A aj tie balasty vyzeraju ze su kvalitne aj uz len preto ze niesu vyrobene z plastu ale maju ocelovy kryt.
Zbysek - FK

:lol: katalogová cena 8000,- :lol: , tomu nemůže věřit ani ten, kdo nezná nákupní ceny hidek :D Ale zase se to lépe prodává, když je tam napsaná 73% sleva :D
Josh123456 - FK

stifler1: nevím, kde si na takovýto blábol přišel - to je něco jako, kdyby napínací kladku na řemen pro 1,6 motor u ní uváděli cenu přešrtnutou 5000 původní a teď je za 1400 :-D no tím pádem nekup to :-D
RadekN70 - FK

Tak jsem dal diody na osvícení SPZ a vypadá to parádně... :o
Jurka - FK

co to přesně jest za diody? Nevypadá to zle...
mr.Freak - FK

tak sem se byl zrovna projet a ty Dejwisovo žárovky sou prostě boží, začínám je mít rád čím dál tím víc :D osvítí perfektně oba jízdní pruhy + pangejty...jen půjdu přístí týden na geometrii tak si nechám ještě seštelovat světla a to pak bude paráda...fakt skvělá koupě
RadekN70 - FK

http://www.xtune.cz/car-neon-linea.html Xtune nr.: 33 709

Dají se koupit téměř na každém rohu..
Jurka - FK

A do předních parkovaček a osvětlení spz sou stejný? Takže tyto? http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... i/?smid=99 Jinak v té SPZ máš bodovky nebo rzptylky?
Josh123456 - FK

Radek se opičí :-D ba né, ale mám je tam taky v osvět. spz a je to docela hezký a hlavně to víc vydží, když jsou v chladu, např. než když jsou v parkovačkách v předu ve světlech, kde je víc tepla od H4.
Vypadá to gut - jen můžu doporučit :-)
Jurka - FK

RadekN70 píše:Tak jsem dal diody na osvícení SPZ a vypadá to parádně... :o
Hele a to sou bílí nebo modrý v té spz...díky
mr.Freak - FK

já mám diody z Autokelly v parkovačkach a stály mě necelých 40Kč ze známosti jinak stojí asi 50...zítra si jdu pro ještě jedny do SPZ :)
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

mr.Freak píše:tak sem se byl zrovna projet a ty Dejwisovo žárovky sou prostě boží, začínám je mít rád čím dál tím víc :D osvítí perfektně oba jízdní pruhy + pangejty...jen půjdu přístí týden na geometrii tak si nechám ještě seštelovat světla a to pak bude paráda...fakt skvělá koupě
teda ve vláknu žárovky H4 jsem hodně známej :) - ted budu testovat nové žárovky, které nejsou zatim moc známé, ale kvalitou banky, se blíží k OSRAMŮM, dále více nepovím, jen to že mám verzi H4 + 50% - XENON WHITE LIGHT - otestuju o víkoši, pak dám vědět :!:
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
mr.Freak - FK

až mi ty žárovky odejdou tak půjdu do HID bixenonů, asi ty co má Zdenda, ale do tý doby si nechám tyhle páč k nim nemám nejmenší výtku a takový čistě jasný bílý světlo sem si přál...dokonce se mi zdá že potkávačky mi teď svítí jako kdysi ty obyč dálkový (sice ne tak do dálky, ale stejná intenzita světla)
Návštěvník

pasovaly by do zadních světel tyhle LEDky?nevidím tam nikde označení patice http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2801
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

jo, ale kup tu verzi která má více LED, tohle není ve světlech vidět, jedině tma, ale přes den hrůza....
Návštěvník

Dejwis píše:jo, ale kup tu verzi která má více LED, tohle není ve světlech vidět, jedině tma, ale přes den hrůza....
jaký máš ty? tyhle už by mohly stačit ne? http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2815
Návštěvník

a ještě otázka...pokud nemám čirý zadní kryty světel tak je asi zbytečý tam cpát tyhle diody, co? nebo to má opravdu o tolik menší příkon že se to vyplatí? chci to spíš pro funkčnost než pro vzhled
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

pokud nemáš nějaké jiné lampy, asi bych to tam necpal, páč v origo lampách je to vidět normálně, když to prošlo výrobou :-) - pokud se ti zdá, že to svítí málo, tak máš vypálenou barvu na žárovkách, tak vyměn všechny žárovky od brzd po mlhy a dáš za to cca 150kč za komplet. Pokud LED tak toto: http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=3907 , jde o to, aby to mělo více ledek než těch 12 či 19, jinak svítivost bídná....
Návštěvník

Dejwis píše:pokud nemáš nějaké jiné lampy, asi bych to tam necpal, páč v origo lampách je to vidět normálně, když to prošlo výrobou :-) - pokud se ti zdá, že to svítí málo, tak máš vypálenou barvu na žárovkách, tak vyměn všechny žárovky od brzd po mlhy a dáš za to cca 150kč za komplet. Pokud LED tak toto: http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=3907 , jde o to, aby to mělo více ledek než těch 12 či 19, jinak svítivost bídná....
já je právě měnil ale i tak to svítí dobře (vzadu)..jen mi šlo o ten menší příkon a svítivost...ale když říkáš že vzadu se to vyplatí až ty "vícediody" a efekt bude stejnej tak na to kašlu...radši si koupím čirý boční blinkry a dám tam oranžovou LEDku..jaká by se sem hodila víc? bodovka nebo rozptylka?
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

kdybys chtěl, tak mám na prodej čiré boční blinkry jako má VW (nepoužité), napiš mi mejla, at to tady nešpiníme....
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Nepročítal jsem celý téma :oops: ,ale mohu doporučit OSRAM NIGHT BREAKER ... dneska mě ji dal soused, protože jsem domaa žádnou neměl a mam pocit, že jse doteď jezdil bez světel :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Návštěvník píše:pasovaly by do zadních světel tyhle LEDky?nevidím tam nikde označení patice http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2801
Nějak jsem nepochopil popis u těch diod. Co jsou zadní potkávací světla? :o :? Už hodně pamatuju ale tohle jsem ještě neslyšel. :)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Asi tím mysleli koncový světla .Je to jen nějaký tiskařský šotek nebo překlep . :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
mr.Freak - FK

nemáte někdo zkušenost s těmahle žárovkama do parkovaček? http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=3891
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Tak takovou zkušenost teda nemám a ani po ní netoužím. :lol: 350 Kč za parkovačky. Děkuji - nechci. :x Nač potřebuješ do parkovaček 15x větší svítivost? :? To by tam ani nemohlo být. Já mám parkovačky za 90 Kč, svítí dobře a už je mám přes rok. :D :D
Josh123456 - FK

To jsou supersvítivé diody v těchto prakovačkách za 350. Stejně se mi zdá ta cena málo na to, že jsou ta, podle tvaru a vzhledu supersvítivé diody, tak si myslim, že to nebude pravda to co uvádějí.
To bys pak nepotřeboval ani hlavní světla pomalu a mohl bys jezdit na parkovačky :-D
mr.Freak - FK

vy snad nechcete aby felda supersvítila? :D ty diody se mi zdaj takový o trochu lepší žárovky a pač plánuju bixenony tak něco trošku lepšího než ty rozptylky z Autokelly za 49 :D btw dneska je ráno mlha a levá mlhovka se zdá nějaká slabší jak pravá...je nějakej tip na funkční žárovky do předních mlhovek?(old face)
Josh123456 - FK

mr.freak: tak typ na žárovky asi jedině jestli myslíš nějakou lepší (kvalitnější) ti moc neporadím, protože asi čím žlutější tím lepší .-D ba né, ale já proti normálním žárovkám,co jsou tam nic nemám, ale spíš bych být tebou zkounul to, jestli se ti někde neztrácí proud (špatný kontakt apod.)
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

mr.Freak píše: je nějakej tip na funkční žárovky do předních mlhovek?(old face)
Normální H3 při běžném používání v mlhovkách tvou feldu přežije. :lol: :lol: Jinak, Jak píše Josh123456. Zkontrolovat kontakty. :)
Odpovědět