Auto viz podpis
Edit: auto už není viz podpis, tohle bylo ještě bez čipu
Myslíš? Můj kamarád měl kolem sebe ochranný rám, na hlavě přilbu, když jel v roce 2007 Barum rally. Padesátiny jsme už spolu neoslavili.DaveBeewee píše:no to určitě ale stejně... Když jedu patrolem tak mám okolo sebe železa podobný traverzámtam se mi nic stát nemůže
Tam jsem jel 140 na čtyřku.Beewee píše:ty jo koukám že se učej pěkný věci v autoškole
jinak dneska jsem dal maximálku ve svojí feldě na 110km/hokolo letiště u Kolína jestli to někdo zná
![]()
![]()
Ta maximálka je na 5. Ale nechci se zabít, tak jsem to už radši nepokoušel... Běžně jezdím taky do 110km/h. Na dálnici max. 140km/h. Felicie není stavěná na vysoké rychlosti.. Jen jsem chtěl vyzkoušet, zda tam ty koně jsou a vypadá to, že jsou..Beewee píše:
na 4? tak to je moc![]()
to si měl tak 7000otáček ne?
![]()
![]()
Jsem též student a auto jsem si koupil sám a jeho provoz si taky platím sámBeewee píše:hmm tak to jsem nevěděl že to takhle točí. to ta pětka tam je docela nahovno potom.já jezdim pomalu
ono když jsem student a z velké části jsem si autíčko zaplatil sám tak si ho vážim
Michelin1 píše:Ono se moc nedivte, udaj o max. rychlosti co udavaji vyrobci je pri zarazenem 4. rychlostnim stupni, pokud ma auto 5kvalt.
No možná u fáčka to platilo, že se to měřilo na IV, ale teď už určitě ne... Vždyť i většina IV jsou zpřevodované tak, že by té maximálky nikdy reálně nemohly dosáhnoutMichelin1 píše:Ono se moc nedivte, udaj o max. rychlosti co udavaji vyrobci je pri zarazenem 4. rychlostnim stupni, pokud ma auto 5kvalt.
jj, to jsou nejlepší motory, co dostávaly kouř...bobas píše:Nelitaly...felda je docela "vyhonena" jezdil s ni kdysi strejda na turnaje do nemecka a tak a smazil to porad 160
je zvykla...
a ještě si myslím, že by to těch 195 zkouslo..