jaký je podle vás nejlepší benzín?

:)
Petan.Boss - FK

Příspěvek od Petan.Boss - FK »

Rex - FK

Re: jaký je podle vás nejlepší benzín?

Příspěvek od Rex - FK »

Shell V-Power. jednoznačně. je mi jedno kolik stojí. nic jiného netankuju
Petan.Boss - FK

Příspěvek od Petan.Boss - FK »

a co řikáte na shell V-power Racing do 1,3 MPi?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nejlepší benál je ten za 22.90 u Tank Ono.

Nedostal náhodou Shell pokutu za klamání zákazníků? Údajně jim ČOI nějaký ten stotisíc napálila. Nevím, jestli to není jenom internetový plk.
Cartman - FK

Příspěvek od Cartman - FK »

Tankuju 95 na Benzině a nemůžu si vynachválit, občas OMW Carrera.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 16. bře 2009 21:47:00, celkem upraveno 1 x.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

sheel měla nějaké problémy s V-power Diesel. nějaký mamlas jim to smíchal s benzínem
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

každý napíše něco jiného. někdo nemá problémy když tankuje u Makra, jiný natankoval jednou u Makra a už neodjel. Já mám dlouhodobé zkušenosti s 95 od Sheelky. Pokud vemu Shelku 95, tak najedu o něco více a lépe to jede, nemyslím že to přidá 20koní, ale auto je takové "svižnejší. . .
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

tgfh: Mě teda olej nepřibýval, zato mně ubívaly peníze :D
Beru od Robina o 5 Kč na litru míň a vyhovuje mi to. Auto jede naprosto stejně. Je pravda, že mi šla spotřeba o půl litru nahoru, ale to mě bohatě vynahradí ta nižší cena...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Tankoval jsem u Makra, u JET, u INA (Chorvatsko). V zoufalosti jsem tankoval i u Shellu a nikdy jsem žádný rozdíl nezaznamenal.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

já začal na chemisu. pak jsem přešel na 98. s tím jsem byl spokojený než jsem ho na čsad v hodoníně natankoval s olejem. od té doby beru jenom shell a bez problémů. a spotřeba??? 6,8l/100
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Už skoro rok tankuju na Hypernově v MB. Najeto 12000km, bez jediného problému a průměrná spotřeba za celou dobu 6,7l/100km
Obrázek
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

já tankoval dva roky V-power, ale prdím na to nemá to cenu...teď tankuju hned velde Unicorn za 22,30 a pohoda....na plné nádrži rozdíl skoro 250kč oproti shellce a co se týče feldy, tak je to házení perel sviním...
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

pokud to chceš na normální ježdění a třeba i jen do města tak jed na ONO...skoro žádnej rozdíl nepoznáš...ale sbíráme smart body a chci dát auto to nej tak pres zimu beru V-power kvůli aditivům a přes rok obyč N95 od Shellu nebo od OMV a nikdy sem neměl sebemenší problém a najedu na něj o trochu víc...jinak s tím V-power mám nejlepší spotřebu...pokud zas u ONa nesmíchaj benzín s naftou tak jezdi tam :D :D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Líbí se mi jak všichni nadávaj na Tank Ono :mrgreen:

Já tankuji Texaco na Skalce, Globus na Černym mostě v Praze a v Pardubicích a v Plzni na Tank Ono nebo na Benzině. Jedinej problém byl jednou s Globusem na Čerňáku, auto skákalo jak pomatený, tak sem zastavil na Shellce a dolil stejný množství a přestalo to ;) Ale od tý doby nic :)
Naposledy upravil(a) smrcek dne úte 17. bře 2009 11:10:14, celkem upraveno 1 x.
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

mne sa najviac osvedčil OMV Carrera. U nás je rozdiel v cene oproti bežnému 95 do jednej koruny a s ním mi ide felda výrazne lepšie. Teda neklepe a lepšie znáša nižšie otáčky pri jazde v meste...
Lacné benzíny netankujem, lebo aj na felde je cítiť rozdiel v chode motora :(
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

ja tankuji vesměs na agipu....občas na jet...nebo slownaft...párkát jsem vzal na hyperce ale neměl jsem štěstí...sotva jsem jel...
co se týče spotřeby tak jsem pod 7l/100km takže si ztěžovat nemužu...
Kendy

Příspěvek od Kendy »

GeorgeWWW píše:Už skoro rok tankuju na Hypernově v MB. Najeto 12000km, bez jediného problému a průměrná spotřeba za celou dobu 6,7l/100km
Já beru, respektive se snažím brát jenom na Shellkách.....nicméně mi přijde, že když vezmu řekněme za určitou částku u Hypernovy a pak od Shell, tak na ten Shellí benál dojedu o něco dál ;)
Když není zbytí, beru i na Agip,OMW,KM Prona........jen se snažim vyhejbat jezeďáckejm nounejmkám :)
favo

Příspěvek od favo »

Shell V Power není špatnej to ano ale já jezdím na Agip a mé feldí strašně chutná ;) A nebojte není z nejlevnějších takže neškudlím proto že by V-Power byl moc drahej. ;)
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

zkousel jsem parkrat Agip v usti nad labem a nepresvedcil me...takovej divnej, neklidne chod...zatim se mi asi nejlip jelo s tim V-powerem ale uplne nejtissi chod má auto s Carrerou 95 od OMV, asi ho dneska zase vezmu
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Včera sem bral v Globusu na Černym mostě páč mě zlákala cena. Asi to tam teďka pěkně zředili páč se autu vůbec nechtělo do vyšších otáček (okolo 3000 už skoro žádná odezva) a na neutrál se začal chudák smrček úplně dusit.
Díky za hlasy
FUNice TADY
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Beru od Shellky klasiku zelenou 95 a hned se mi Felis zdála živější než od našeho místního EuroOilu (dál jsem s tím i najel - si myslím). Jinak ten V-power jsem ještě nezkoušel
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já beru benzin jedině od Shellky, střídam klasiku, power a power racing. Jinnde benzin nebereu, maximálně ještě u OMW carreru. Když tankuju, jinde tak to je jen proto, že už nemam benzin a shellka daleko, ale to vemu tak za 100. Prostě aby to dalo k Shellce. Jinak benzin z takovejch noname pumpp bych nedal ani do sekačky.
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

přesně tak já když bral u hypernovy tak to kuckalo a dusilo se jak něco hlavně v menších otáčkách, co beru od shellky tak to je v pohodě ani při otáčkách okolo 1500 se to při přidání plynu nedusí...
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Jak jsem psal, nikdy jsem nevzal benzín od HyperMarketů a doufám že nevezmu nikdy. Když můžu tak Shell, pak jsem neměl problém s Benzinou a OMV. Znám kolem sebe dost lidí, kteří když daj Tesco benzín tak to jede hůře a skáče to. Na benzín Shell najedu dokonce o asi 50km více, několikrát otestováno...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
maniaX - FK

Příspěvek od maniaX - FK »

Tankoval jsem kdysi u různých benzinek, ale pak jsem přešel pouze na Shell a tankuju Shell power a musím říct, že rozdíl znát je. A to jak ve spotřebě...na power najezdím více km, tak i v jízdních vlastnostech auta. Má lepší záběr, je tišší atd.

Takže noname benzinky stojí za prd....radši si ty 2 kč na tom benzínu připlatím :)
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

však jo rozdíl 2 korun je ři tankování kolem těch 36l asi 70 korun nechápu jak někdo může lejt do auta takový srá.. aby ušetřil okolo sedmi desetikorun na nádrži. :roll: možná je hřeje u srdce že z toho našetřili na 3 pivka :lol:
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Benzín beru dle ceny, tedy často Globus, Tesco apod., možná vyjma JZD pump. Nikdy žádný problém. Jezdím cca za 5,9l. Na celou nádrž z Tesca jsem odjel do Berlína a zpět se spotřebou pod 5l ve čtyřech lidech... Nevidím problém...
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Pánové, dle mého názoru je rozhodující cena benzínu. Vemte si, že felda má starej motor s relativně malým výkonem. Pro mě je nejlepvnější Unicorn a tak ho tankuju. Žádný problém s ním nemám - motor je stejně tichý jak s palivem od Shellu, OMV, Benziny, Slovnaftu a výkon je taky stejný. Do feliny je prostě dostačující. Něco jiného je to do motorky, kde se jezdí v rozmezí podstatně vyšších otáček a výkon s tímto palivem je opravdu znatelně horší.
Felinám zdar! ;)
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Přesně tak... tankuju Unicorn za 23,40...samozřejmě že na V-power to je o něco malilinko lepší, ale když ušetřím 200Kč na plné nádrži, tak je mi to jedno...nějakej shell ať se de vycpat... víc jak 5kč za litr je už velkej rozdíl... Máme tady shell hned vedle Unicornu...na unicornu furt fronty jako prase a u shellky skoro nic....
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Ja tankuju u Globusu v Cakovicich, vzdycky maj o nejakej ten halir levneji nez sousedni Tesco :lol:
Nechapu lidi, co do seriovek berou nejaky super aditivovany nebo vysokookanovy benziny. Ja na motoru nemam upravenou snad jen olejovou vanu a ventildekl a jezdi to i na ty nejlevnejsi patoky stejne jako "znackovy" benzin se stejnym oktanovym cislem.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Protože jezdím na lpg, tak tankuji cca 1:4-5 benzín / lpg a dřív jsem bral jen Shell, ale žádný rozdíl. Teď jen Unicorn, nejlevnější benzín u nás.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
Bubacek077 - FK

Příspěvek od Bubacek077 - FK »

Já začal tankovat Ultra 95 a rozdíl cítím. Sice je o chlup dražší, ale zas ne tak jako třeba V-Power. Když natankuju u TESCA, tak jedině nouzově, protože na ten to vůbec nejede, jinak alespoň Agip (obyč Natural 95).

A spotřeba? Ta záleží hlavně na tom, jak je těžká noha a už ne tolik na benzínu. :lol:
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Já jsem kupoval asi tři nebo čtyři roky Shell V-power racing 100 a byl výborný. Ale asi před rokem a půl se hodně pokazil a zjistil jsem že Verva 100 od Benziny nebo Carera 100 od OMV je lepší. :D Rok a půl Shell V-power racing kupuji jen v nouzi, jako třeba v neděli na cestě ze srazu. :lol: :lol:
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Me hlave udivuje jak sou tady lidi co pocitaji kazdou desetinu litru paliva a pak do toho naklopi o 3kc/l drazsi v-power :-D
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Leju tam levný benzín a auto funguje skvěle.Neplatím zbytečně za benzín od shellu
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

OMV : natural 95, Carrera 100
Floppy - FK

Příspěvek od Floppy - FK »

Od začátku co to autí mam, jedině Agip 95 a pohoda. Táta má 1.3 a řiká, že když vezme ben u Shellky tak to jede líp do kopce než ben od TankOno
Terr - FK

Příspěvek od Terr - FK »

Ha, tak jsem dneska tankoval poprvé u OMV. Dříve jsem po špatných zkušenostech u noname benzínek tankoval u Shell a byl jsem více než spokojený, auto jelo fakt parádně, větší dojezd, mělo to prostě 'větší koule' (obyčejný Natural 95 Shell). Tak jsem dneska na radu pár lidí a názorů zde na fóru natankoval zkušebně plnou nádrž OMV Carrera 95 a můžu říct, že jediný, co mě pozitivně překvapilo byl start auta, jinak je to líná hrůza, pomalý náběh do otáček, apod. přijde mi že Shell standard Natural 95 je mnohem lepší než ta vychvalovaná OMV Carrera.
Tankoval jsem v Praze u OMV na Mostě Barikádníků.
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Už to je nějakou dobu, co jsem přešel z Hypernovy na V-Power a taky si to chválím. Když jedu klidným stylem, tak na nádrž ujedu (1,6MPI) 700km s průměrem 6l, když na to hodně šlapu, tak 600km s průměrem 7l. A to jsem zvědavej, až sundám letní 195/45 a půjdou tam 165/70 zimní.
Obrázek
Dedla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dedla »

Taky něco přihodím:
Tak tutově nejlepší u nás v síti běžně dostupný benzín je Shell V-Power racing.
(obyčejnější V-Power 95 taky není k zahození,jeho přísady fakt fungujou.)
Benzina a její Verva 100 - to je nic moc - rozhodně horší jak W-Power racing.
A co se týká OMW : Carrera 100 - tak to je naprostý propadák,to se projevuje jako nějakej special 91....

Jinak jsem v 99% Shellista!

Ale asi je to vše bohužel v nás lidech - ...kdo si s kým plácne a co těm atomobilistům prodáme za sračky na kterých vyděláme...
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Terr - FK

Příspěvek od Terr - FK »

Ono taky docela záleží, na jaký pumpě se tankuje. Když je to na frekventovaným místě, tak tam se ten benzín pořád točí a bývá to OK, ani to nemusí být Shell. Ale třeba taková zapadlá Shellka někde (moc jich není, ale už jsem na ní narazil), tak tam ten benzín má mnohem horší kvalitu, jak tam dny a týdny leží, čerpán minimálně. Nedej bože takovej V-power na zapadlý pumpě, to bych si určitě nelajznul.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Dedla píše:Taky něco přihodím:
Tak tutově nejlepší u nás v síti běžně dostupný benzín je Shell V-Power racing.
(obyčejnější V-Power 95 taky není k zahození,jeho přísady fakt fungujou.)
Benzina a její Verva 100 - to je nic moc - rozhodně horší jak W-Power racing.
A co se týká OMW : Carrera 100 - tak to je naprostý propadák,to se projevuje jako nějakej special 91....
Asi to nebude všude stejné. Já jsem asi pět let kupoval Shell V-Power racing, ale zdá se mi že se, alespoň u nás pokazil. Druhý rok kupuji Carrera 100 a Verva 100, podle toho která je zrovna blíž a pocitově se mi zdá že si auto víc pochutná. :) Shell V-Power racing kupuji tak jednou do měsíce, když jsem na cestách a zdá se mi že u některých pump je lepší než u nás ve FM :?
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Zítra se valím přes Jindřichův Hradec. Zase tam vrazím plnou u TankOno a ještě táhnu dvě dvacítky v kufru.
U nás je benzín za 27,20. TankONO za 24,90. Na sedmdesáti litrech mi to zaplatí cestu.
Tukan - FK

Příspěvek od Tukan - FK »

Já natankoval v neděli V- power za 30,50 :oops: jeli sme v pěti + zavazadla do Plzně z Tábora, a docela si jela felinka a benzínu ubylo míň než když sme jeli ve 4 na Tesco benzín za 26,50..tak na tom asi něco bude :)
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Podle pocitu mi přijde V-Power Racing jako nejlepší, auto je nejsvižnější, jinak N95 Shell (nevylučuju placebo efekt odbržděný to nemam :D )
Ale když se tam dal poprvé V-Power Racing tak se motor výrazně uklidnil a zkulturněl volnoběh. Před prvním V-Power Racingem se tankovalo leckde Tesco, Hypernova... Od něj už jen Shell, vyjímečně někde na cestách něco jiného.
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Já chlapi tankuju snad jen u Shellky. Beru V-power, občas Racing. Nevadí mi dát trochu víc peněz za lepší palivo. Ale nasralo mě, že kvalita V.power racinng, 100 oktanů je dosti proměnlivá, aspoň v Prostějově. Když je OK, tak se dojezdem vyrovný levnějšímu palivu a motor jedem mnohem líp. Ale každá 2. max. 3. nádrž mi jela hůř než 95. takže už to neberu. Nasrali mě tím, parchanti. Na tohle si zvyknu na čínské tržnici, ale na benzince ......
1,6 sportline 1999
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Díky za hlasy
FUNice TADY
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Já teda beru OPTIMAL 95 na EuroOilu.. Je ted za 27,20 a cajk.. Najedu na něj víc než na klasiku.. A zdá se mi, že má motor větší snahu.. :D A lepší pocit, že dávám o něco lepší benzín..
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

já zatím Carreru 100 od OMV a spokojenost...
Naposledy upravil(a) RAIMMI dne pát 11. pro 2009 21:49:13, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět