Alarm Laserline
- HeavySmoker
- Kontaktovat uživatele:
Alarm Laserline
Ahoj, shanim schema zapojeni alarmu Laserline montovaneho do felicii. Nemate nekdo? Na internetu sem narazil pouze na ruske stranky a na tech mela ridici jednotka mene pinu v konektoru. Ja jich mam 29. Zde na foru sem nasel odkaz na navod, ale ten bohuzel nefunguje.
Predem moc diky
Predem moc diky
Re: Alarm Laserline
Jestli stačí tohle?
http://skoda.autokacik.pl/pages/zrobsam ... _Skoda.pdf
pak třeba tady (schémata)
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
pak třeba tady (schémata)
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
-
2mak - FK
zdravim, nevite nekdo jak nakodovat ovladac, kdyz nemam zadnej sparovanej? v manualu pisou hned jako prvni vec: 1) deaktivovat alarm FUNKÈNÍM DÁLKOVÝM OVLADAÈEM...
ja mam dva, ani jeden nejde, alarm mam v motorovym prostoru vypnutej a kdyz ho zapnu, tak po par vterinach zacne rvat, nevim co s tim...
dik za kazdou radu
ja mam dva, ani jeden nejde, alarm mam v motorovym prostoru vypnutej a kdyz ho zapnu, tak po par vterinach zacne rvat, nevim co s tim...
dik za kazdou radu
-
a1ex - FK
no skusil bych zavrit vsechny dvere vcetne kapoty a pak drzet spodni tlacitko na DO, dokovad ti nezhasne ledka (cca 15-30 sec?). tim by se melo sparovat DO s jednotkou v pripade, ze uz to jednou sparovano bylo...
-
2mak - FK
tak sem si s tim dneska hral, a na jednom ovladaci, co jsem si myslel, ze mam vybitou baterku, tak jsem jen prihnul kontakty k baterce a pak fungoval, takze problem vyresen. Akorat mam u obou dalek utrzenou gumu, kterou se to pridelava na krouzek, nevite nekdo, jestli se da koupit ta guma nova?
-
Peca - FK
jo dá ve škodovce sem za ni dal 112kč
.je to celek vloženydo ovladače tak vlastně ty tlačítka co mačkáš tak to je ta guma taky
.Ale tak co se dá dělat když se to pořebuje tak se to koupit musí 
-
2mak - FK
supr dik, kilco za to dam, aspon nebudu muset nosit zvlast klic a zvlast ovladac...
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám provrtanou dírku na normální kroužek na klíče.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Já už to tak koupil, bo původní jsem ztratil. Na těch původních jsem vždycky proděravěl dírku do tý gumy o kousek vedle. Takhle se to zkrátilo asi 3x za rok a kus.
-
miso09031 - FK
nastavenie alarmu laserline t101v2
zdravim, chcel by som sa spytat ci sa neda nastavit alarm laserline t101v2 tak, aby pipol ked zamknem alebo odomknem auto..nikde na nete to neviem najst a manual k tomu alarmu nemam :/ dakujem za nejake rady..
Re: nastavenie alarmu laserline t101v2
Mišo, už jsem ti psal, že T101v2 je označení ovladače:

Tvůj alarm je tohle:

Tipoval bych to na Laserline 989, ale v návodu co mám, tak není zmínka o tom, že by to při zamykání, nebo odemykání pípalo.
Tak chlapi, jestli tohle někdo máte v autě a umíte to nastavit, tak poraďte.
Tady máš alespoň ten návod:

Tvůj alarm je tohle:

Tipoval bych to na Laserline 989, ale v návodu co mám, tak není zmínka o tom, že by to při zamykání, nebo odemykání pípalo.
Tak chlapi, jestli tohle někdo máte v autě a umíte to nastavit, tak poraďte.
Tady máš alespoň ten návod:
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to má výstup na blinkry tak k tomu paralelně připojit nějakou sirénku 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
miso09031 - FK
hydrant- ano, je to alarm 989.cital som jeden navod a tam sa pisalo, ze pri aktivovani alarmu svetla dvakrat bliknu a sirena spravi akusticky signal a ze sa to da aj vypnut.ja to mam vypnute odkedy som kupil auto a neviem to zapnut.
Maty - ma to pripojenie na blinkre aj sirenu to ma.. to je seriovy alarm od vyroby
Maty - ma to pripojenie na blinkre aj sirenu to ma.. to je seriovy alarm od vyroby
-
miso09031 - FK
http://translate.google.sk/translate?hl ... rmd%3Divns
tu sa o tom pise, ze sa to da vypnut, ale nepisu ako
tu sa o tom pise, ze sa to da vypnut, ale nepisu ako
to co uvádíš je z autoelectric.ru
a je to návod pro řadu Laserline typy 989e, 988e, 989ees, 975e-974e (to co máš v autě je typ 989sk).

A tady se přepínačem č.3 dá zvuková signalizace zapnout, nebo vypnout.
U tvého provedení to nejde, viz:

a tady také:

Tady bude nejlepší řešení jak píše Maty - vrazit tam bzučák.
Ale aby to nepípalo i při směrovkách nebo varovných světlech je třeba provést drobnou úpravu

a je to návod pro řadu Laserline typy 989e, 988e, 989ees, 975e-974e (to co máš v autě je typ 989sk).

A tady se přepínačem č.3 dá zvuková signalizace zapnout, nebo vypnout.
U tvého provedení to nejde, viz:

a tady také:

Tady bude nejlepší řešení jak píše Maty - vrazit tam bzučák.
Ale aby to nepípalo i při směrovkách nebo varovných světlech je třeba provést drobnou úpravu

-
miso09031 - FK
tak ked sa to tak neda nastavit tak to napojim na klakson,ale tiez musim pouzit diodu, aby neblikali smerovky ked zatrubim..
klakson bude hucat po cely cas ked bude smerovka svietit? nieje to nejako dlho?:D
klakson bude hucat po cely cas ked bude smerovka svietit? nieje to nejako dlho?:D
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, asi mi odešel jeden ze dveřních spínačů - na nerovnostech a v zatáčkách mi problikává světýlko a alarm mi občas začne hulákat sám od sebe. Jde nějak zjistit, který spínač to dělá, nebo holt zkusit metodu pokus-omyl? Mám origo alarm, tak jestli to jde z něj nějak dostat...
Díky
Díky
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
všechny jsou mezi sebou propojený , kup si jeden a postupně měň , začni u řidiče
sehnal jsem si na vrakovišti alarm laserline t101v2 a nebyl čas tak sem musel celý ten svazek kabelů přestřihnout, teď to chci montovat do mojeho auta a potřeboval bych nějaké schéma zapojení, byla k tomu nějaká řídící jednotka ? nebo se to připojuje na stávající od centrálu ? nevím jestli k tomu mám vše co budu potřebovat, jedno čidlo mi chybí, ale to se sežene a nemám klíč od toho ten sem v autě nikde nenašel, ale je to zapnuté tak snad to nebude hned houkat jak se to zapojí 
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Nikdo nic ? mám už to částečně zapojené, našel jsem i nějaké schéma, ale neshodujou se barvy kabelů 
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
-
vodak - FK
Ahoj, jsem tady nový teprve se orientuji.Nedostal jsem klíč k Laserline 989. Znáte někoho kdo by ho vyrobil jen podle
zámku? Také mne napadá rozebrat to, vyvést dráty a nějaký spinač třeba nezamykatelný nechat vně. Nerad bych to
rozebráním poničil. Dík
zámku? Také mne napadá rozebrat to, vyvést dráty a nějaký spinač třeba nezamykatelný nechat vně. Nerad bych to
rozebráním poničil. Dík
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ne nekoupíš . Jedině snad zkusit výrobce jestli ještě něco má .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
vodak - FK
Vím, že je to svízel, ale co kdyby alarm někomu odešel tak mu zámek nebude k ničemu.Jinak jsem zámek vykuchal tak, že
vložkou lze otáčet šroubovákem. Funguje to bez možnosti zamknutí. Když někdo budete o něčem věďet dík za zprávu.
vložkou lze otáčet šroubovákem. Funguje to bez možnosti zamknutí. Když někdo budete o něčem věďet dík za zprávu.