zatékání šíbru,pomoooc....
-
nofear - FK
zatékání šíbru,pomoooc....
zdar....hej potrebuju poradit jaké těsnění dát do šíbru,začalo mi tam trochu zatekat a byl bych nerad kdyby zatekalo jeste vic...meninili ste to nekdo??prosim o radu jake tesneni tam dat...dik
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: zatékání šíbru,pomoooc....
Šíbr netuším. Mám originál střešní okno a na to se ještě nedávno dalo koupit těsnění přímo ve škodovce.
Pokus se najít výrobce šíbru a třeba těsnění dodávají. Jinak šíbr co zajíždí do střechy, má střechou vedené hadičky pro odvod vody. Ty když se ucpou, tak pak zatéká do auta. Je potřeba je drátem protáhnout.
Na Feldě jsem ale ještě neviděl klasický šíbr se zasouváním do střechy. Viděl jsem jenom takový jako šíbr, když sklo vyjíždělo nad střechu. Tam nevím jak je to dělané.
Pokus se najít výrobce šíbru a třeba těsnění dodávají. Jinak šíbr co zajíždí do střechy, má střechou vedené hadičky pro odvod vody. Ty když se ucpou, tak pak zatéká do auta. Je potřeba je drátem protáhnout.
Na Feldě jsem ale ještě neviděl klasický šíbr se zasouváním do střechy. Viděl jsem jenom takový jako šíbr, když sklo vyjíždělo nad střechu. Tam nevím jak je to dělané.
-
nofear - FK
-
insert4
- Kontaktovat uživatele:
mam to iste okno... kadial ti zateka? mne tieklo medzi plechom a okno co mi poskakali vagabundi po streche. cele som ho podotahovat, je tam veeeeela srobov a pomohlo to
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To na fotce je ale obyčejné střešní okno. Šíbr je něco kapánek jiného.
Na tohle by jsi měl koupit náhradní díly ve škodovce. Koukám do katalogu a podle něj prodávají jenom horní část rámu okna i s těsněním za 2000Kč.
Na tohle by jsi měl koupit náhradní díly ve škodovce. Koukám do katalogu a podle něj prodávají jenom horní část rámu okna i s těsněním za 2000Kč.
-
nofear - FK
jasně,omlouvam se za ten šíbr...no zateka mi v rozích bliz k celnimu sklu,levy aj pravy,dneska sem mel uplne mapy na tapeciru...muzes mi sem hodit odkaz na to prosim?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Katalog mám ve svém počítači, tak ti na něj odkaz nedám.
Zastav se do škodováckého autosalonu, tam ti řeknou je je k sehnání a za kolik.
Mě střešním oknem sem tam taky ukáplo, tak jsem vyndal sklo, gumu jsem důkladně očistil (kartáček na zuby a mýdlový roztok) a důkladně namazal glycerinovým olejem. Tak jednou za rok to opakuju a od té doby to těsní.
Guma byla docela dost olepená svinstvem, to namazání jí změkčí a olej odpuzuje vodu.
Glycerinový olej koupíš v lékárně, můžeš s ním namazat i gumy dveří. Obdobně by mohl fungovat i silikonový olej.
Zastav se do škodováckého autosalonu, tam ti řeknou je je k sehnání a za kolik.
Mě střešním oknem sem tam taky ukáplo, tak jsem vyndal sklo, gumu jsem důkladně očistil (kartáček na zuby a mýdlový roztok) a důkladně namazal glycerinovým olejem. Tak jednou za rok to opakuju a od té doby to těsní.
Guma byla docela dost olepená svinstvem, to namazání jí změkčí a olej odpuzuje vodu.
Glycerinový olej koupíš v lékárně, můžeš s ním namazat i gumy dveří. Obdobně by mohl fungovat i silikonový olej.