demontaz palubni desky felicia

vybavení a úpravy interiéru atd.
larvoun

demontaz palubni desky felicia

Příspěvek od larvoun »

Zdravim,potreboval bych postup demontaze palubovky u felicie.Mohli by jste mi to nekdo poslat na email romishek.s@seznam.cz mockrat dekuji
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: demontaz palubni desky felicia

Příspěvek od emilio52 »

to je ono
Obrázek
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

já bych se připojil též k dotazu týkajíc se palubovky..jde rozdělat jen ta vrchní část s budíky bez toho že bych musel vytahnout ven i spodek??děkuji
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Někde se tu o tom píše zkus pohledat ,mám dojem že musí jít ven celá.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Pantheria - FK

Příspěvek od Pantheria - FK »

Jde to rozmontovat, ale problém je to pak složit. Jde o dvojkus, který do sebe dost členitě zapadá. Já to v polovině vzdal, když jsem zjistil, že k některým šroubům se dá dostat v namontované palubce jen se spešl nářadím samovýroby. Jinak ne. Mnohem jednodušší je demontovat jako celek.
Psykopath - FK

Příspěvek od Psykopath - FK »

podle mě palubka nejde rozdělit na vrchní a spodní bez kompletního vytáhnutí z auta, na každém boku je totiž jeden šroub, který neodšroubuješ jinak než vytahnutím, a vytahnout palubku není nic složitého, v podstatě pár matek a dva šrouby....
Pantheria - FK

Příspěvek od Pantheria - FK »

No dva jsou na boku a nad vyustěním topení (tunelu). Dá se k nim dostat, pokud máš kloubový šroubovák s krátkou hlavou. Ale je to dost opruz. Já to po prvním vzdal a tojem s ním jen párkrát pootočil. Vyndat palubku celou je daleko jednodušší.
Psykopath - FK

Příspěvek od Psykopath - FK »

Tak tak, jak jsem montoval klimu, tak jsem se nepodíval, jak se ta palubka vytahuje, a odsrouboval jsem vsechny sroubky co jsem nasel i za plastama schovane, pak jsme to ve dvojko rvali maximalni silou, ale drzelo to jak sfina, pak jsem se sel podivat do prirucky a za 5 minut byla venku...
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

no nevadí..tak to vypadá že pujde nakonec celá asi ven..stejně budu muset zkontrolovat šroubky,nebot roh u řidiče se na nerovnostich klepe tak když už bude venku ;) ale přesto dik..
jhdown - FK

Příspěvek od jhdown - FK »

Když povolíš 4 hlavni šrouby které jsou v motorovém prostoru co drží rozvod topení tak pujde povytahnout trošku abys odšrouboval ty 2 krajní o kterych tady je psano že jsou schované :) --- pak jen odšroubuješ šrouby co drží vrchní čast a pujde to sundat takhle .. doporučuji sundat volant .. jde to pak o hodně lépe ven :)
Odpovědět