Tak dnes som zazil (ne)mile prekvapenie... Objednal som si cez internet olej Castrol Magnatec A3/B3 10W-40, 3 jednolitrove flase, lebo vychadzali lepsie ako 4-litrove balenie,ked to rozpocitam na litre, a oni mi poslali namiesto 10W-40 Castrol Magnatec C3 5W-40, 3 jednolitrove flase (faktura bola na 10W-40 - cena 7,63 EUR - super)... Neviem, ci sa mam tesit, alebo mat hlavu v smutku...
Chcem sa opytat, ci nebude felda strajkovat, ked ho tam nalejem. Podotykam, ze urcite nevyprazdnim motor do sucha, lebo mam ohnutu olejovu vanu po zvarani a pri vymene oleja mi tam stale 1-2 dcl povodneho oleja zostanu... Doteraz mi felda zozrala tak 0,5l oleja od vymeny do vymeny (15000km) a nerad by som to "experimentovanim" pokazil... Co vy na to? Vymenit ten olej za 10W-40 alebo ho tam supnut?
Dakujem!
Zamena oleja
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamena oleja
Asi bych požadoval to co jsem si objednal . Reklamace ,výměna .
A jaký olej se řeší tady
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =22&t=3578
A jaký olej se řeší tady
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =22&t=3578
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
tgfh - FK
Máš 1.6ku tam můžeš nalít i 5W. Jaký olej jsi tam lil předtím? Osobně bych to ale vyreklamoval a nalil tam 10W, jak jsi chtěl.
-
DanoSK - FK
dakujem, cital som tu diskusiu, ale viac-menej kazdy tam haji ten svoj olej... Ja som spokojny s 10W-40. No v sucasnosti sa mi felda prehrieva - ma prevadzkovu teplotu 95°C aj viac a sem-tam pocut aj cvakanie ventilov... Asi ten olej vyreklamujem, aj tak to prehrievanie idem riesit, len netusim, ci to bude chladic, pumpa alebo termostat...
-
DanoSK - FK
pred tym som tam stale lial Castrol Magnatec A3/B3 10W-40tgfh píše:Máš 1.6ku tam můžeš nalít i 5W. Jaký olej jsi tam lil předtím? Osobně bych to ale vyreklamoval a nalil tam 10W, jak jsi chtěl.
-
Dodo - FK
zasadne by som reklamoval a pozadoval ten olej co som si objednal. nic tym nestratis.
- DonSalieri
Uplne s klidem tam muzes dat viskozitu 5W40 na zimu bude vhodnejsi diky vetsi tekutosti za studena..Pokud ti nauctovaly cenu za desitku tak muzes byt jedine rad a ja bych to osobne nereklamoval..
1.9TD Passat Variant....
-
DanoSK - FK
tak som to dnes poslal na reklamaciu, dufam, ze to poslu v poriadku...