plasty
-
Stefi74 - FK
Re: plasty
Čau musiš ten plast nadzvednout a dostaneš se k tahlu to pak odpojiš a odmontuješ tu pačku ale budeš muset vyndat sedačku protože se ktomu jinak nedostaneš
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A čeho vždyť to jsou jen čtyři šrouby .

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Martin_Happy - FK
a nebo mít gryf, vim že když sem byl u Race, tak ten to sundal i bez sundání madla, nějak to vyloup, ale nevim jak to udělal
Jsou tam tři šroubky, co drží celý ten mechanismus. Když posuneš sedadlo dopředu a odhrneš koberec, tak se k nim myslím dostaneš (já jsem ale měl sedadlo venku). Chce to ten plast odtrhnout od prahu a uvolnit od B sloupku, aby šel mírně nadzvednout. Potom vymáčknout zespodu tu misku, co je pod otvírací páčkou. Tím vznikne v plastu větší otvor. Pak kroucením povoleným mechanismem jde ovládací páčka stylem ježek-v-kleci protáhnout tím otvorem a plast prahu může jít ven.
-
Goofy - FK
jde to protahnout i když tu páčku nevytáhneš ven,ten maly plast vyloupneš a mirnym nakloněním jde protlačit dolu,je to sice drbačka ale jde to...co je ale horši je to tam narvat zpět..takže doporučuji vytahnout sedačku