autoalarm ca300P

smazany clen - FK

autoalarm ca300P

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravím kolegové,nedavno jsem zjistil,ze v mojim aute je namontovan autoalarm jablotron CA300P s ultrazvukovými čidly označení nejak 530,jde o to,že centrál je rozebranej a nedostal sem k němu ovladač(při koupi)obě krabičky alarmu jsou odpojeny,chtěl sem to tudíž zprovoznit,když zapojím krabičku CA300P,rožne se světlo a zamčou se dveře,jinak nic,ovšem sehnal sem si k tomu manuál i dálkový ovladač(2ks jeden s 2mi tlačitky( měl by tam pasovat) a jeden starší s jedním,na manuálu bylo učení ovladačů,rozebrat krabičku,spojit propojku LC=učící režim,ovladač s 2ma tlačítky odmítnut,ovladač s jedním přijat,dle manuálu houkla siréna a pohasla dioda,po té se má obvod odpojit od napájení(mělo by to být naučeno)odpojím,po té připojím a už se absolutně nic neděje..(mám 2x tu CA300p obě dělaj to samý)prostě se to jen naučí tomu ovladači ale jinak systém absolutně nic nedělá,siréna nehouká,světla nebliknou a centrál nejde,neměli ste někdo takovej problém?je to na nic nebo myslíte,že by se to ještě dalo zprovoznit? :roll:
favo

Re: autoalarm ca300P

Příspěvek od favo »

To je těžký třístovka je starý model ale co jsem měl alarmy jablotron (celkem 2 kusy) tak pokud to na ovladač nereagovalo tak stačilo podržet obje tlačítka zmáčknutý dokud nezhasla ledka a potom se to zkusilo zda se ovladač a alarm už domluvily. Zkus to a uvidíš zda to k něčemu bude. Každopádně pokud to nepomůže tak alarm demontuj a pošli výrobci zadarmo ti jej opraví pokud je špatný.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
smazany clen - FK

mno todle jsem právě taky zkoušel,jde o to,že ten alarm přijme jen ovladač,s1čudlíkem,takovej starej,ten,co ma kamoš na 300ku(nebo 320,ten typickej 2tlačítkovej,ten nepřijme,to nevím proč a jinak u toho jednotlačítkového to jedno tlačítko sem drzel aj 10sekund a nic nezhaslo:D....možná nesprávný ovladač.....
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

To že ti to nepřijme ty nový dvoulačítkový je normální,jelikož jsou to určitě ovladače pro novější řadu 32x a ty s tou 300 nespáruješ.
Ale že ti při učení ta řj ten jednotlačítkový ovladač vidí - píšeš že ho potvrdí houknutím a pak na něj nereaguje je fakt divný.Děláš tu proceduru s tím učením celou podle návodu?Hlavně ten konec...
smazany clen - FK

mno podle tohodle návodu,dokonce se mi zdá,že mi jej nějaký člen fóra kdysi poslal,je to 300ka,já mám v autě ca300P a todle údajně 300sn-i mno teď mě to zmátlo,jestli konám dobře:D a dělal sem to skutečně dle návodu všecko,po naučení ovůadače odpojit elektriku,na vstupy na ovladani delky ovládacích impulsů to už nereagovalo,po odpojení elektriky krabička o5death.... toto je to moje schémátko: http://leteckaposta.cz/117859793
Macman
Kontaktovat uživatele:

Re: autoalarm ca300P - dotaz na elektrobastlire

Příspěvek od Macman »

pardon ze zneuziju tohodle tematu...mam tenhle samy alarm...a mam dotaz jestli u tohodle systemu jde nejak vyvolat panicky poplach neboli spustit alarm z dalkoveho ovladace...pres řj jsem akorat dokazal zapojit zvukovou a blinkrovou signalizaci pri zamykani ale na spusteni z ovladace jsem jeste neprisel...stve me to protoze uz jsem dneska odhanel tri parchanty pred barakem co se o auto opreli a opreli si o neho kolo..a tak je chci postrasit i s timhle jelikoz nemam otresove cidlo
méně znamená někdy více...
Obrázek
Odpovědět