Nejedou výstražný,zapalovač,osvětlení a hodiny POMOC

Brejsi

Nejedou výstražný,zapalovač,osvětlení a hodiny POMOC

Příspěvek od Brejsi »

Zdravím
vlastním Felicii 1.3MPI 97

Měl jsem problém s centrálním zamykáním tedy spíše s RJ kterou jsem se pokusil vyměnit za jinou.O dpojil jsem RJ a zmeřil jsem jestli doní jde štáva.Nic doní nejde .Nejprve jsem se kouknul na pojistku ale tam problém nebyl.Nevím kde jinde by mohl být problém když není v pojistce.poradte prosím

Druhý dotaz
po zamontování palubní desky a budíku mě nesvítilo vnitřní světlo,nešel zapalovač a na hodinách nebyl vidět čas.To by odpovídalo na pojistku ale ta byla dobrá,dále jsem zjistli že mi nejdou blinkry ani levý ani pravý uplnou náhodou jsem zapnul výstražné světla které také nešli ,když jsem je nechal zapnuté tak už zase šly páčkové blinkry. po vypnutí výstražných opět levý ani pravý nejde.Zkontroloval jsem zapojení svorek vše je OK vničem jiném jsem se nevrtal a todle se stalo .
Nevim kde hledat chybu ani v jednom z danných případu Pojistky jsou všecky dobré odzkoušeno.PROSÍM O RADY děkuji
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejedou výstražný,zapalovač,osvětlení a hodiny POMOC

Příspěvek od p.s. »

chybí ti stálé napětí,říkáš pojistka o.k. a měřils jestli je napětí před a za pojistkou? :roll:
Brejsi

Příspěvek od Brejsi »

NApětí před pojistkou a za pojistkou jsem neměřil ale ještě to zkusím. Ale stěmy blinkry je to zajímavé :( :(
Brejsi

Příspěvek od Brejsi »

promeřoval jsem to a nic tam neteře je to suchy:-( newim co stim a navic mi nesvitej ani brzdový světla takze to je jestě horší .Prosim nenapadá vas někoho co stim muže byt? :roll: :roll: :roll: :roll:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Moje rada je rozdelej opet vse v cem jsi se hrabal a nekde na tu vadu musis narazit preci.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Brejsi píše:promeřoval jsem to a nic tam neteře je to suchy:-( newim co stim a navic mi nesvitej ani brzdový světla takze to je jestě horší .Prosim nenapadá vas někoho co stim muže byt? :roll: :roll: :roll: :roll:
Jako že vyndáš pojistku (konkrétně třeba č.14 - z ní jsou napájený výstražný a brzdovky) a nenaměříš na konektorech ve kterých je zastrčená žádný napětí?Je to napájený ze stálýho plusu,to bys teda pak musel mít v háji pojistkovou skříň co se mi zdá jako blbost.
Soban - FK

Příspěvek od Soban - FK »

Skontroluj všechny pojistky, je to nějaká z pojistek mě se to stalo taky.

Při opravě blinkru jsem vyhodil pojistky a pak se to chovalo podobně, akorát že pojistka blinkrů byla OK a přepálená byla jiná, ovšem už nevím která to byla.

Takže to bude nějaká pojistka a nebo jak jsi tahal za kabely tak jsi někde přerušil nějakou žílu.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

To, že je pojistka OK jsi zjistil pohledem nebo jsi ji změřil? ... už jsem potkal pojistku která byla KO a na pohled OK ;-)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
brejsi

Příspěvek od brejsi »

Jj pojisty jsou ok Proměřeny musim to rozebrat a kouknout stim drátem je to možny zkoušel jsem tahat za žlutej myslim hned za budíkama jestli to nebude on...uvidime ale diky za rydy;) ;)
Odpovědět