Motor sebou strašně hází na volnoběh

MPi 1AV
AEE
hilfak

Motor sebou strašně hází na volnoběh

Příspěvek od hilfak »

Zdravím, mám problém, že mě motor felicie 1,6 sebou strašně hází na volnoběh, ale strašně..výměna svíček nepomohla, ikdyž ty co tam byly to měly za sebou. I zvuk při přidání plynu je hrubší a trošku se něco ztratilo i z výkonu. Problém nastal z ničeho nic, při jízdě. Nejhorší je, že jsem v Řecku na ostrově a moc lidí na Felicíí tady není..za jakékoliv rady a nápady budu vděčný!
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor sebou strašně hází na volnoběh

Příspěvek od p.s. »

skusil bych nejdřív palec pak výko rozdělovače a kabely jeden múže bejt špatnej a pak to zlobí.kabely múžeš změřit ohmetrem měli by se pohybovat od 4 kiloohmů asi do 15 kiloohmů.nedávno sem řešil segry hiunday klepalo se jí to jak drahej pes v zimě a jeden zap. kabel byl v háji koupil sem sadu a jen si to přede ;)
Hudo - FK

Příspěvek od Hudo - FK »

Na 90 % to bude vo VN okruhu (rozdeľovač, káble, cievka ...), ale pre istotu skontroluj konektory k vstrekovačom a snímaču otáčok na rozdeľovači. Inak je to VW motor AEE, to by tam niekto mohol trocha poznať ( alebo SEAT) :roll:
hilfak

Příspěvek od hilfak »

Diky za odpovedi, nasel jsem diagnostiku tady na ostrove, myslite, ze to tam zjisti? Sorry za mozna stupidni otazky, ale v autech jsem lajk...teprve do toho zacinam pronikat, takze tak aby jste si ze me nedelali srandu :-)! A jeste jednou diky, jdu to tu resit, wish me luck, pac s rekama je to slozity...
Karlous - FK

Příspěvek od Karlous - FK »

Hele a nemáš nějakou chybu někde v sání? Něco podobnýho mi dělalo Toledo, když mi praskla hadice podtlaku k posilovači brzd. Dírka jen malá a nenápadná, ale na volnoběh si to přisávalo vzduch a protože ta hadice byla u krajního válce, tak ten válec na volnoběh nešel a motor se hrozně klepal. Ale když jsem trochu přidal, nebo za jízdy, tak dobrý.

A podle toho jak popisuješ, že je najednou hrubší zvuk motoru, tak bych opravdu hledal chybu někde v sání. Někde nějaká netěsnost.
Odpovědět