Motor sebou strašně hází na volnoběh
-
hilfak
Motor sebou strašně hází na volnoběh
Zdravím, mám problém, že mě motor felicie 1,6 sebou strašně hází na volnoběh, ale strašně..výměna svíček nepomohla, ikdyž ty co tam byly to měly za sebou. I zvuk při přidání plynu je hrubší a trošku se něco ztratilo i z výkonu. Problém nastal z ničeho nic, při jízdě. Nejhorší je, že jsem v Řecku na ostrově a moc lidí na Felicíí tady není..za jakékoliv rady a nápady budu vděčný!
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor sebou strašně hází na volnoběh
skusil bych nejdřív palec pak výko rozdělovače a kabely jeden múže bejt špatnej a pak to zlobí.kabely múžeš změřit ohmetrem měli by se pohybovat od 4 kiloohmů asi do 15 kiloohmů.nedávno sem řešil segry hiunday klepalo se jí to jak drahej pes v zimě a jeden zap. kabel byl v háji koupil sem sadu a jen si to přede 
-
Hudo - FK
Na 90 % to bude vo VN okruhu (rozdeľovač, káble, cievka ...), ale pre istotu skontroluj konektory k vstrekovačom a snímaču otáčok na rozdeľovači. Inak je to VW motor AEE, to by tam niekto mohol trocha poznať ( alebo SEAT) 
-
hilfak
Diky za odpovedi, nasel jsem diagnostiku tady na ostrove, myslite, ze to tam zjisti? Sorry za mozna stupidni otazky, ale v autech jsem lajk...teprve do toho zacinam pronikat, takze tak aby jste si ze me nedelali srandu
! A jeste jednou diky, jdu to tu resit, wish me luck, pac s rekama je to slozity...
-
Karlous - FK
Hele a nemáš nějakou chybu někde v sání? Něco podobnýho mi dělalo Toledo, když mi praskla hadice podtlaku k posilovači brzd. Dírka jen malá a nenápadná, ale na volnoběh si to přisávalo vzduch a protože ta hadice byla u krajního válce, tak ten válec na volnoběh nešel a motor se hrozně klepal. Ale když jsem trochu přidal, nebo za jízdy, tak dobrý.
A podle toho jak popisuješ, že je najednou hrubší zvuk motoru, tak bych opravdu hledal chybu někde v sání. Někde nějaká netěsnost.
A podle toho jak popisuješ, že je najednou hrubší zvuk motoru, tak bych opravdu hledal chybu někde v sání. Někde nějaká netěsnost.