zbláznil se mi alarm :(
-
IUA - FK
zbláznil se mi alarm :(
Tak dneska mě ze spaní ráno vyrušil alarm mojí Fifuky...sem si říkala sakra že by nějaký zloděj?? ( i když to je velice nepravěpodobné, pač to bylo asi tak v 10 dopoledne a všici důchodci z okolí byli na zahrádce) Tak sem vykoukla z okno a široko daleko nikdo. Tak sem šla pro klíče, z okna alarm vypla, zase zapla a šla něco dělat a za chvilku to samý v bledě modrým. Zase hulákala na celou dědinu koza jedna. Tak to bylo asi 3x za sebou, tak sem vypla vnitřní hlídání interiéru a bylo ticho. Ale vevnitř nebyla ani mucha ani nic co by se mělo hýbat. Předtím než hulákala tak stála celý den a celou noc úplně potichu. Mám originál alarm od laserline. nemáte s tím někdo zkušenosti?? Co by mohlo být špatně?? Díky za rady?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: zbláznil se mi alarm :(
Asi bych to viděl na neuzavřený okruh .Kontrola všech čidel na dveřích jestli není vypadlý konektor .Rozbitý jeden ze spínačú
dveře ,kapota kufr.
dveře ,kapota kufr.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
PJDefort - FK
jestli to přestane dělat když vypneš ultrazvukový čidla, tak se zaměř na ně...když vyndáš stropní světýlko, tak tam najdeš obdélníkovou černou krabičku, do který jsou ty čidla zapojený a můžeš si na ní upravit citlivost těch snímačů...zkus si s tim pohrát a když to nepůjde, prostě je odpoj
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to blblo a pomohlo ubrání citlivosti vnitřních čidel, jak píše PJDefort.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
IUA - FK
No spínače jsou v pořádku to jsem zkoušela. Tak zkusím kouknout na ty čidla...Snad se to bude dobrý, pač jinak mám šoky vždycky co se dělje