zlobí centrál
-
thepromise - FK
zlobí centrál
začalo to tak, že mi přepálil pojistku, dal sem jinou, znova přepálil, zkusil sem dát ještě jednu a drží...ale centrál nejde, pokud zacvaknu kolíček u řidiče nebo spolujezdce zacvaknu jen ten jeden a ve všech dveřích slyším jen cvaknutí:-( to se opakuje i s klíčkama...dálku nemám..díky za rady.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zlobí centrál
Hmm a jakej to je central? original z vyroby nebo dodelavka??
-
thepromise - FK
origoš, už začal fungovat (asi dostal rozum) ale funguje takhle:
když odemykám klíčkem od řidiče, vše dobrý, špuntík taky reaguje na všechny dveře...ale když příjdu ke spolujezdci, chci odemknout tak odemknu jen 3 dveře a na straně řidiče ne, když chci opět zamknout, centrál už nereaguje a zamknu jen spolujezdce bez centrálu...musím vše zacvakat, přejít k řidičovi a pak zase vše od řidiče funguje jak má... ale jen od řidiče...dělá si ze mě srandu asi
když odemykám klíčkem od řidiče, vše dobrý, špuntík taky reaguje na všechny dveře...ale když příjdu ke spolujezdci, chci odemknout tak odemknu jen 3 dveře a na straně řidiče ne, když chci opět zamknout, centrál už nereaguje a zamknu jen spolujezdce bez centrálu...musím vše zacvakat, přejít k řidičovi a pak zase vše od řidiče funguje jak má... ale jen od řidiče...dělá si ze mě srandu asi
typnul bych to na koncák v servu u řidiče možná i u spolujezdce odemkneš,sepne koncák a řj odemkne všechny dveře,ale když zamkneš tak koncak nezareaguje a uspolujezdce to nemusí pak jít protože je celej centrál rozhozenej.Zkus vymenit to servo pak by to mohla bejt samotná Řj