Dotaz na Magicar M 100 AS

BOW - FK

Dotaz na Magicar M 100 AS

Příspěvek od BOW - FK »

Zdravíčko, mám možnost koupit tento alarm za 1500 a chtěl jsem se vás zeptat jestli se tato koupě vyplatí či ne a popř proč. Tady jsou nějaké technické informace:
Dvoucestný autoalarm Magicar M 100 AS je špičkový dvoucestný autoalarm s pagerem a možností dálkového startu.
Autoalarm Magicar M 100 AS nabízí oproti předchozím modelům vylepšené některé funkce a uživatelsky oblíbené ovládání.
Autoalarm Magicar M100AS disponuje velkým dosahem dálkového ovládání (až 2 km) a velkým množstvím bezpečnostních, komfortních a doplňkových funkcí.

Hlavní předností autoalarmu Magicar M100AS je možnost neustálé kontroly zabezpečeného vozidla. Pomocí dvoucestného ovladače s LCD displejem lze kdykoliv zjistit stav vozidla, dálkově nastartovat nebo sepnout jakýkoliv spotřebič nebo elektrický obvod. Při vyhlášení poplachu, který může být signalizován pouze ovladačem, je předán poplachový signál přímo na dálkový ovladač, který upozorní na tuto situaci zvukovým signálem a vibracemi.

Mezi hlavní komfortní funkce autoalarmu Magicar M100AS patří dálkový start, zjištění okamžité vnitřní teploty a palubního napětí vozidla a pravidelné startování motoru. Autoalarm Magicar M100AS lze zapínat a vypínat pouhým přiblížením se a vzdálením od vozidla. LCD ovladač zobrazuje okamžitou sílu signálu, virtuální vozidlo a aktuální čas. Při vyhlášení poplachu je zobrazen narušený obvod. Po uskutečnění dálkového startu je úspěšnost startu potvrzena taktéž dodávaným LCD ovladačem.

Další funkce dálkového ovladače:
Počet indikovaných zón vozidla na DO: 5
Indikace stavu baterie
Režim úspory baterie
Podsvícený displej s akustickým hlásičem
Vibrační zvonění
Anténa s předzesilovačem
Kontrola dosahu
Vyhledávání vozidla přes dálkový ovladač
Zobrazení síly signálu vysílaného z alarmu do dálkového ovladače
Maximální dosah 2-cestného ovladače: 2000 m v nezastavěné ploše
Zálohování údajů v DO před výměnou baterie

Snímače:
V sadě s autoalarmem Magicar M100AS je dodáván 2-zónový otřesový snímač. Autoalarm zajišťuje také plášťovou ochranu vozidla - dveře, kapota, kufr.

Možnost připojení přídavného snímače (snímačů), jako je ultrazvukový snímač, polohový snímač, mikrovlnný snímač 1-zónový a mikrovlnný snímač 2-zónový.

V případě poruchy snímače dochází k automatickému odpojení chybného snímače. Snímače lze také vypnout ručně, pomocí dálkového ovladače.

Další funkce alarmu:
Výstup pro dojezd originálních el. oken prodloužením impulzu na centrální zamykání
Upozornění na zapomenutá rozsvícená světla
Dálkové snímání napětí v autobaterii
VPS - dálkové přivolání řidiče
Pravidelné startování se zobrazením zbývajícího času běhu motoru na dálk. ovádání
Funkce chlazení turbo motorů
K autoalarmu lze naprogramovat až 3 dálkové ovladače

Obsah sady:
1 ks dvoucestný dálkový LCD ovladač s možností neustálé kontroly střeženého vozidla
1 ks jednocestný ovladač
1 ks otřesový snímač s nastavitelnou citlivostí
1 ks řídící jednotka s kabeláží, přídavnou anténou a senzorem VPS
1 ks siréna
1 ks spínač kapoty
montážní a uživatelský návod

Děkuji za váš čas
hurvajsp - FK

Re: Dotaz na Magicar M 100 AS

Příspěvek od hurvajsp - FK »

PŘESNĚ JAK PÍŠE KOLEGA OHLEDNĚ ZÁRUKY, JINAK JE TO SUPER AUTOALARM, JÁ HO MÁM UŽ PŘES DVA ROKY A JSEM S NÍM VÍC NEŽ SPOKOJENEJ, JÁ TI HO MOHU VŘELE DOPORUČIT :thumleft:
BOW - FK

Příspěvek od BOW - FK »

Jde o aukci a toto tam mám napsané: Alarm byl nainstalován jednou na zkoušku, poté již nepoužíván.
Jde o kompletní sadu.
Ale nikde nepíše, že by byl v záruce. Tak asi nebude. Je to problém, že není v záruce?
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Tak to nechápu ...
Mám to koupit ano či ne ... pak vypíšu hromadu technických informací ...
Chceš to?? Má to všechno co chceš??
Tak proč posvěcení z FK.
Kup si to a buď šťastný ...
Naposledy upravil(a) hydrant dne úte 15. úno 2011 9:37:00, celkem upraveno 2 x.
BOW - FK

Příspěvek od BOW - FK »

hydrant píše:Tak to nechápu ... .....
Já vím, že chci aby to byla 2 zóna a měl pager. Ptám se tady na názor jak je to kvalitní a zkušenosti.
Taresz - FK

Příspěvek od Taresz - FK »

Magicar je No 1 kúp to za tú cenu je to OK záruka ak tam nie je, ale bolo to naistalované malo by to fungovat tak precio nie chod do toho no ;)

Ja mám Sentinel totozní s magicarom a som spokojny ;)
Odpovědět