napárování centrálu s DO

Fisch - FK

napárování centrálu s DO

Příspěvek od Fisch - FK »

Ahoj,

je možné že už to tu někde zmíněno bylo, ale prostě se mi to nedaří najít. Po výměně baterie se mi rozpárovalo DO a nevím jak to napravit. Typ je přesně takový jaký je vyobrazen na hlavní stránce webu. Mělo by se tedy jednat o orig škoda myslím. Osobně už si nevím rady a hledám návod přes týden, v příručce od výrobce postup zmíněn není. :( Všem moc děkuji za případnou odpověď
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: napárování centrálu s DO

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Fisch - FK

Ahoj,

bohužel tvůj odkaz mi nepomohl. Jedná se o tento ovladač - http://www.feliciaklub.cz/obr/servis/central.jpg - je bez alarmu. Žádnou kontrolní diodu na palubce nemám. Pokud někdo víte prosím poraďte. Já už prostě netuším ...
Fisch - FK

Chlapi kdo by tušil prsím dejte vědět, klidně za finanční úplatu :)
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Zkus to tlačítko na ovladači držet dýl zmáčknutý....tak cca 15s.A pokud by to nepomohlo můžeš ještě zkusit držet to tlačítko zmáčklý a pak zapnout zapalování.
Fisch - FK

Ahoj,

takže auto odemknuto + otevřené dveře řidiče - obe dve tlacítka drzet cca 15 sekund než zhasne dioda na DO (po puštění již svítí pořád - je připravena k párování), poté zapnout zapalování (prostě pustit elektriku), za sebou 3x nebo 4x zmáčknout tlacítko č.2 (to menší - neotvírá dveře) než probliknou blinkry, vypnout zapalování (ukončí se párovací režim) a auto jde otevřít s DO :)

Děkuji za znovuotevření fóra a všem za případné rady // doufam, že můj popis pomůže jiným ušetřit měsíc hledání :)
Odpovědět