Zapojeni pr.mlhovek
-
speeedo
Zapojeni pr.mlhovek
cau.kopil jsem si př.mlhovky a k nim jsem si obednal kabelaz.dnes mi prisla.na koncich jsou konektory k pripojeni k mlhovkam,koncovka na pripojeni k tlacitku a pak tenkej dratek kterej si myslim ze je ke kontrolce k budikum a dale 4 draty bez plastove koncovky a jeste dalsi 2.nevite nekdo kam s nima?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojeni pr.mlhovek
To je přece jednoEddie píše:Na aky model to je? Su to gulate alebo hranate hmlovky?
Kdyby jsi měl vyplněnej profil, tak ti můžu něco poslat na emailspeeedo píše:cau.kopil jsem si př.mlhovky a k nim jsem si obednal kabelaz.dnes mi prisla.na koncich jsou konektory k pripojeni k mlhovkam,koncovka na pripojeni k tlacitku a pak tenkej dratek kterej si myslim ze je ke kontrolce k budikum a dale 4 draty bez plastove koncovky a jeste dalsi 2.nevite nekdo kam s nima?
-
Eddie - FK
Ja by som mu tiez mohol pomoct, nedavno som to totiz robil aj ja. Ked budes mat tak sem hod foto tej kabelaze co si si doobjednaval.
-
blinky - FK
caves chalani potreboval by som pomoct zo zapojenim prednym hmloviek je to facelift 98 rocnik LX verzia predpokladam ze nic nie je pripravene ,no nevadi ,zakupil som si predne hmlovky ,vypinac a tie bakelity do narazniku a teraz potrebujem pomoct zo zapojenim...v palubovke bude nieco pripravene alebo nie? do motoroveho priestoru neni problem tie kable natiahnut ale co s napojenim relatka a privodov do vypinacu ....
-
Dreamer - FK
... skus sa lepšie popozerať v motorovom priestore po stranách pri nárazníku, či tam tá príprava nebude. Mám LX combi 98 bez tónovaných okien, ale kabeláž na hmlovky tam bola, takže ich stačilo nahodiť, nahodiť vypínač na pripravený konektor za voľnými pozíciami na vypínače a relátko do poistkovej skrinky ...
-
blinky - FK
mal som zhodeny predny naraznik a nic tam nebolo takze zato sa pytam ,lebo je to asi socka zo socky 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
blinky-poslal jsem ti navod na mail 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Laky - FK
Caute lidi potreboval bych poradit kde sehnat origo kabelaz k prednim mlhovkam mam old face ale naraznik z new face a mlhovky z new face mel by tam byt rozdil jen v tech konektorech u mlhovek takze potrebuju kabelaz na new face a jak sem cet prisla mu jen kabelaz bez rele a spinace ja mam spinac ale rele nemam doufam ze se da sehnat nemohli bystemi nekdo poslat nejake fotky a rady diky moc muj mail je COOLL.LUKAS@CENTRUM.CZ 
-
raduzo22 - FK
Ahoj prosím tě mohl by si mi poslat nějakej ten návod jestli máš,dík moc. Budu mít koupenou tu instalační sadu z http://www.autodoplnky.cz pač na 80% co sem se díval tak v autě žádnou přípravu nemám dík moc. Můj email je raduzo22@seznam.cz
[/quote]
Kdyby jsi měl vyplněnej profil, tak ti můžu něco poslat na emailspeeedo píše:cau.kopil jsem si př.mlhovky a k nim jsem si obednal kabelaz.dnes mi prisla.na koncich jsou konektory k pripojeni k mlhovkam,koncovka na pripojeni k tlacitku a pak tenkej dratek kterej si myslim ze je ke kontrolce k budikum a dale 4 draty bez plastove koncovky a jeste dalsi 2.nevite nekdo kam s nima?
-
nick - FK
Můžete mi taky někdo prosím poslat návod na zapojení př. mlhovek na mail kondei@seznam.cz ? Díky
-
Nagy
Servus bol by som vam velmi vdacny za návod na zapojení př. mlhovek na mail majestic8@azet.sk
Mam totiž feldu LX r.v 95 prerobenu na new face a nemam ziadnu pripravu na predne hmlovky .Urobil som 1.krok-kupil som samotne hmlovky
no dalej neviem co mi je vlastne este treba a ako to spravne zapojit. Moc krat vdaka
Mam totiž feldu LX r.v 95 prerobenu na new face a nemam ziadnu pripravu na predne hmlovky .Urobil som 1.krok-kupil som samotne hmlovky
no dalej neviem co mi je vlastne este treba a ako to spravne zapojit. Moc krat vdaka
-
smazany clen - FK
ciao chalani potreboval by som pomoct zo zapojenim prednym hmloviek je to 95 rocnik LX verzia tiez prerobena na nový ksicht pozeral som na to nic nie je pripravene ,no co uz ,kupil som si predne hmlovky ,vypinac tam bol+ plast.krytky narazniku a teraz potrebujem pomoct zo zapojenim...co s napojenim relatka a privodom do prepinacov.please
-
raduzo22 - FK
momo : ahoj tady tam manuál kterej sem použíl já!posílal mi ho elektrikář ze škodovky kterej dělal elektroinstalaci k sadě kterou sem si koupil.
Tažení kabelů
http://www.pixhost.org/show/129/636237_ ... k_0001.jpg
Piny v pojistkové skříní
http://www.pixhost.org/show/129/636240_ ... k_0002.jpg
Manuál na zapojení mlhovek
http://www.pixhost.org/show/129/636242_ ... k_0003.jpg
Přeju hodně zdaru.
Tažení kabelů
http://www.pixhost.org/show/129/636237_ ... k_0001.jpg
Piny v pojistkové skříní
http://www.pixhost.org/show/129/636240_ ... k_0002.jpg
Manuál na zapojení mlhovek
http://www.pixhost.org/show/129/636242_ ... k_0003.jpg
Přeju hodně zdaru.
-
smazany clen - FK
raduzo22-- dakujem pomohol si mi kabelaz natahana uz su zapojene a krasne svietia.A mislim ze tie odkazy pomozu aj ostatním .
-
berry
zdravim nemůžu nikde sehnat kabeláž k mlhovkám Felicia r.v.98 LX pokud víte prosimvás kde se dají koupit tyto kabely tak sem pls hodte odkaz budu vděčný. Nebo poradte co mám koupit za kabely jak tlusté a tak dále. díky moc.
berry, komplet kabeláž nestojí moc, než se s tím dělat je lepší to koupit všechno a pak jen namontit 
-
Woller - FK
Taky bych chtěl někoho požádat kde sehnat kabeláž k předním mlhovkám. Dával jsem inzerát ale žádnej ohlas.
-
Eddie - FK
Ja som kabelaz kupoval na http://www.autodoplnky.cz, skus tam pohladat mozno ich tam este majuWoller píše:Taky bych chtěl někoho požádat kde sehnat kabeláž k předním mlhovkám. Dával jsem inzerát ale žádnej ohlas.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 30. pro 2009 17:26:55, celkem upraveno 2 x.
-
raduzo22 - FK
Nebo jak píšu výše koukněte na aukro,nedávno sem tam viděl zase celou sadu co sem kupoval já,je tam jak na starou tak na novou tvár.Stačí se jen podívat.
Zdravim...
nevie niekto kde zozeniem komplet sadu (cize kabelaz, vypinac, rele, hmlovky) na feliciu r.v. 99 cize novy ksicht ? na to autodoplnky.cz som pzoeral no akosi som to tam nenasiel
.. iba cisto hmlovky a mriezky..
vdaka
nevie niekto kde zozeniem komplet sadu (cize kabelaz, vypinac, rele, hmlovky) na feliciu r.v. 99 cize novy ksicht ? na to autodoplnky.cz som pzoeral no akosi som to tam nenasiel
vdaka
Felicia 1.3MPi LX 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co zkusit nějaké vrakoviště v okolí. Dát inzerát nebo aukro .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na aukru se čas od času objeví komplet sada
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak už tam jsou za bezkonkurenční cenu.
http://sk.aukro.cz/item892631768_sada_s ... uplna.html
http://sk.aukro.cz/item892632945_sada_s ... uplna.html
http://sk.aukro.cz/item892631768_sada_s ... uplna.html
http://sk.aukro.cz/item892632945_sada_s ... uplna.html
-
Marty_pv - FK
.....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 19. pro 2011 12:07:23, celkem upraveno 1 x.
-
lacostino - FK
čús. mám v plánu dorábať hmlovky na novú tvár. zatiaľ som už zohnal hmlovky, kabeláž a vypínač. budem ešte niečo k tomu potrebovať? potrebujem teda vedieť že mi už nič nechýba a môžem sa pustiť do montáže.. 
-
lacostino - FK
dnes som volal s jednym chalaniskom ohladom tyhto hmloviek a hovoril mi ze ak nemam ziadnu predpripravu ze hmlovky tym padom nezapojim ze keby som chcel hmlovky na staru tvar ze by som potreboval komplet vymenit kabelaz v aute.. ako to teda je nech mam v tom jasno?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš měnit celou kabeláž. Stačí si sehnat svazek k mlhovkám
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
lacostino - FK
ciže potrebujem presne hmlovky, kabelaz k hmlovkam, relatko, vypinac a svazek k hmlovkam?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ano svazek k mlhovkám ... občas se na aukro objeví sada pro dodatečnou montáž.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
svazeček mezi pojitkovkou a spínačem bych tu našel ,
relé si koupoíš
kabely pojistkovka - světla si uděláš , koupíš kabel , piny , konektory , zapíchnout to přijde do svorkovnice pojistovky BA 6 a 8
relé si koupoíš
kabely pojistkovka - světla si uděláš , koupíš kabel , piny , konektory , zapíchnout to přijde do svorkovnice pojistovky BA 6 a 8
-
lacostino - FK
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nahodit to půjde bez problémů, ale svítit nebudou, chybí ti skoro komplet celá kabeláž mezi pojistkovkou - vypínačem - přístrojovkou
-
lacostino - FK
pfu tak to je problem, da se zehnat ta kabelaz? este som chcel vediet ta kabelaz je robena tak ze da sa bezproblemov vytiahnut z auta kde boli tie hmlovky ci tiez sa z tej kabelaze musi nieco strihat?
ps: co se tyce nahodeni tych hmlovek treba dat dole naraznik ci?
ps: co se tyce nahodeni tych hmlovek treba dat dole naraznik ci?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dřív se samostatná kabeláž na mlhovky dala koupit, dneska už to asi bude problém. Občas se objeví na aukru komplet sada na zástavbu mlhovek.
Pokud je auto vybaveno mlhovkama z výroby, tak je kabeláž součástí svazku přístrojovky.
Pokud je auto vybaveno mlhovkama z výroby, tak je kabeláž součástí svazku přístrojovky.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Já taky nemám mlhovky a kabeláž tam je. Bych se divil kdyby to někam dávali a někam ne
Ještě nakonec nemám z výroby takovej holobyt jak jsem si myslel 
-
Standa07041995 - FK
Dobrý den všimnul jsem si zde na fóru že ne všechny naše felicie mají přípravu pro svjetlomety do mlhy a tak se ptám je tu někdo kdo my může říci jak to vlastně doopravdy je? Sice na svém voze tyto svjetlomety zatím neplánuji ale chtěl bych vědět zdali mám nebo nemám přípravu pro případ že bych se rozhodl pro instalaci. Felicii mám z roku 1995 kombi s palubním počítačem a s postřiky svjetel
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je to jednoduché, pokud máš pod každým světlem v motorovém prostoru nezapojenej konektor s 2 drátama, tak máš přípravu pokud ne, tak ji nemáš. Ale bylo jen málo vozů, které přípravu měly a neměly mlhovky, asi bych tipoval, že se vyráběla soc verze, ale nebyla elektrika pro soc verzi, tak se nahodila GLX elektrika, jinak si to nedovedu vysvětlit, jakým klíčem ve škodovce ty auta vybírali. Příprava spočívala v kabeláži, musely se pak ještě dokoupit mlhovky, relé a spínač.
-
Brendy - FK
Jak je to teda s tou přípravou na mlhovky ? Kde to přesně hledat ?
)
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
jak jsou nosníky v motorovém prostoru, tak v by tam měly být připnuté ve svazku s ostatníma věcma.. pak taky za spínačema v palubovce najdeš šedou kostku - konektor na spínač...

-
Brendy - FK
Tak to nejspíš přípravu nemam
Protože palubku jsem už venku měl, ale šedej konektor jsem nenašel
Jen modrej, zelenej, žlutej....a další barvy..
Ale šedej tam nebyl
(( Škoda
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
teď připravuju instalaci jednomu kolegovi zde , jestli budeš mít zájem můžu ti to taky připravit
-
mmazalek - FK
zdarec, tak jsem si pořídil novou feli, časem ji představím ale už řeším první problém, je to rok vyroby 2001 lxi v celkem holé verzi, jediný co to má je centrál na klíček, ale zpět k mlhovkám, stalo se někomu že by měl pro ty kulaté mlhovky hranaté konektory? nebo k čemu v motoru potom slouží? jeden konektor je na levé straně, druhý na pravé, jeden je kousek od altíku u toho kabelového svazku, druhý kousek od nádržky ostřikovačů. Přijde mi jako by se do nich měl zapojit ještě asi 50cm kabel už s konektorem k mlhovkám ptž sami o sobě tam nedosáhnou. Nebo k čemu pak slouží?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ano ... do toho se pak opravdu strčí cca 50cm kabel k mlhovkám
-
mmazalek - FK
super, díky za odpověď, náhodou kde ho seženu netušíš? určo se nebude jen tak prodávat v servisech... nebo je možnost si ho udělat? mám na dvoře bouranou feldu co má ty konektory tažený přímo, takže jsem nevěděl zda u nové felty to jsou mlhovky či ne.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ten kabel jde koupit třeba ve škodovce
6U0 970 003 (levá)
6U0 970 003 A (pravá)
cena přibližně 200-300 kč zda ti to dodaj.
jinak to je akorát kabel (2 žíly) a 2 konektory
6U0 970 003 (levá)
6U0 970 003 A (pravá)
cena přibližně 200-300 kč zda ti to dodaj.
jinak to je akorát kabel (2 žíly) a 2 konektory