Vibrace motoru po výměně rozvodů na 1.3Mpi

Simos 2P
135M, 136M
Kamikazegolf - FK

Vibrace motoru po výměně rozvodů na 1.3Mpi

Příspěvek od Kamikazegolf - FK »

Zdravím, včera jsem měnil na mé feldě rozvody, nejdřív jsem zjistil že místo 12 čepů mám jenom 11 tak jsem se ptal kamaráda a ten my řekl ať to dám na těch 12. Když jsem to všechno zase složil a nastartoval motor šel pěkně tak jsem to šel projet ale jakmile se zvišili otáčky začlo to jakoby vibrovat, nevím co stím jestli to mám dát zase na těch 11 čepů. Díky za rady
extremesharky - FK

Re: Vibrace motoru po výměně rozvodů na 1.3Mpi

Příspěvek od extremesharky - FK »

zkus si nastavit ventily, je možné, že se ti to trochu hnulo a ted to nejede jak má. to je tak jediné co mě napadá
Kamikazegolf - FK

A nemohlo se stát když jsem to posunul o ten jeden čep že naráží ventily do pístů?
extremesharky - FK

to bys poznal hned, to by motor delal bordel i na volnobeh, jestli je v klidu tak to tim nebude. Ale jestli na tom trvas tak si řetěz můžeš sundat a dát ho tam znova. spis bych ale nacasoval ty ventily, nebo je třeba vyčistil. Netušim kolik máš nalítáno.
Kamikazegolf - FK

Tak jsem nastavil ventily a stále to stejný, ale vzpoměl jsem si že se mají ozubený kola vyrovnat pomocí slabých podložek, na který jsem samozřejmně nevzpomněl :hlava: , tak to zkusím znova rozebrat a vše zkontrolovat.

Problém vyřešen, sundal jsem rozvody dal tam ten vymezovací kroužek a už to jede jak má :D
extremesharky - FK

tak to jo dobře, to by mně nenapadlo:-D, taky se mi ale stává že věc montuju na 3x protože něco zapomenu
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

To iste sa nam salo ale nez sme to komple zmontovali dohromady tak sme zistilli ze sadaco zvislo tak davaj nazdat dole a tie podlozky tam byt musia ako vravis.
Odpovědět