Cauky kluci soietu uz na aute mam ale zda se me ze moc vycuhuje ven ale mechos co me to tam daval tak sam nevedel jak to dat dal pod auto jinak original spona na silenblok co ma drzet soietu aby nevypadla ze silenbloku na to nejde narvat zatim ju tam mam bez jištění ale bojim se že me nekde vyklouzne a budu ju tahat za sebou jak to mate provedeny vy? kdyby ste hodily foto nebo pis jak ste to udelaly byl bych moc vdecny.
Pro upresneni je to jedinej drzak co je na soiete a pasuje do silenbloku ale nema ho co jistit v tom silaci

jinak zvuk to ma pekny akorat me sere ze to v aute neni az tak slyset musim felis nekomu pujcit a poslechnout si to poradne
btw: jeste me rikal ten mechoš že je soieta docela nizko a me se zda ze na te kraatke felde tomu taky vadi to tazny. Kdybych ho odelal da se ta soieta nejak dostat vejš? silenblok posunout nejde a ja nevim jak ji uchitit aby drzela vejš než je. Nejlepsi by bylo aby mezi origoš blatnikem bylo par centaku, vyřizl bych si do nej vetši diru nez tam je aby tam soieta zapadla
Edit: Soieta je 140x76 DTM a felda je kratka r.v.96