chci si dát do feliny novej volant, ale jelikož mě už znáte a já si chci mít skoro všechno origo, tudíž uvažuju o nějaké škodováckém. Buď to s fábky (před faceliftem nebo i po faceliftem) a nebo s OII. Nechci RS (divný co
Nemůžu ho nikde sehnat, jakože volant jo ten se dá cca kome 1000,- bez bagu, ale taky bez té krytky, kterou bych pochopitelně taky chtěl. No a novej za 5000,- s bagem se mi kupovat nechce, jelikož chci umřít jako chlap tak mám auto které airbagy nemá
No a neví tedy kde sehnat tu krytku, ajkože volantů třeba na skodahome.cz je hafo, ale buď to novej a drahej, nebo jetej,levnej ale bez bagu, ten bych si vzal a pak sehnat tu krytku, nevíte kde?
A když už jsem založil to nové táma tak ještě jeden dotaz, jak by ty víše zmiňované volanty do Feliny pasovali. Já si myslím že ten ze staré Fábie před faceliftem by měl pasovat kus ka kus ne, vždyť se ty auta vyráběli jednu dobu spolu. Z fábie po faceliftu bych řekl že už se bude muset mět ten tisícihran,nebo nějaká nába a u té OII (popř. OIIRS) už tuplem, nespa? Jinak já mám feldu rv 2000 Já to mu kulové rozumím tak se radši ptám, jediné co vím o volantech že když otočím do leva tak auto jede doleva (většinou