Tato sranda mě bude stát cca 6000,-
Jestli se vám taky něco ne zrovna povedlo při bastlení na autě, podělte se, ať tu nejsem za pakoše sám
no jestli myslíš že škodovácký servis je lepší tak budiž. ty co jsou tady v okolí, tak pro mě jsou to bývalí zaměstnanci JZD co teď mají monterky s nápisem škoda autodrkan píše:Cena za opravu se vám možná zdá vyšší, ale je to škodovácký servis, protože k takovým těm garážovým "mistrům" alá Pat & Mat po špatných zkušenostech nemám důvěru, protože zku***i mnohem jednodušší věci než je půlení převodovky
V té ceně nevidím problém, možná budeš mít štěstí na dobrou převodovku a možná i na borce který ti ji bude měnit. Pokud ti stačí "možná" je to tvoje věc a naivní pak nejsem sám. Díly za pár kaček z netu, nebo z vrakáče může být řešení, ale ........ každý ať si domyslí sám.Stony píše:drkan: Podle mně si naivní blázen. 6000,![]()
Můžu ti garantovat, že za ty prachy mám zánovní převodovku i s výměnou.

No možná kdybys viděl jak měněj manžety ve značkovým servise....drkan píše:Já si taky na autě dělám sám všechno na co si troufnu, půlení převodovky ale mezi to hotl nepatřía známého automechanika nemám. No vlastně jednoho znám, ale když jsem viděl jak mění manžetu na koubu, tak od té doby si je už raděj měním sám
Já jsem si jednu takovou koupil a zrovna za 6k. Teď se rozhoduju, jestli to chvíli vydržím a auto v dohledné době prodám, nebo jestli jí nechám udělat za těch 5k bez DPH generálku.Stony píše:drkan: Podle mně si naivní blázen. 6000,![]()
Můžu ti garantovat, že za ty prachy mám zánovní převodovku i s výměnou.
Presne tak. Vim o nekolika lidech co jim to spadlo do prevodovky a zadny s tim nema problem.Atnarfus píše:Ve 140ti to neudělá nic. V takovém fofru se to mezi zuby nikdy nemůže dostat. Zkus si na vrtačce roztočit ozubené kolo a něco zastrč do zubů.
To plastové kolečko se tam bude potloukat a otloukat. Že by se natvrdo skříplo mezi kola, to je hodně málo pravděpodobné.
jj, a ještě i tenkrát bylo řečeno když to mám "chiplý" že jejich felda pick up jede líp než ta moje. a to tam byly úpravy viz můj profil tady. sem mu řek se nedivím když mi to teď škube a nejede jak mákejzi1 píše:tak jsem se ho ptal kdy a pak jsme došli k tomu že to bylo ve chvíli kdy jsem měl feldu ve značkovým servisu Škoda
To si myslim taky. Navic bych řek že s olejem se bude držet u dna.Atnarfus píše:Ve 140ti to neudělá nic. V takovém fofru se to mezi zuby nikdy nemůže dostat. Zkus si na vrtačce roztočit ozubené kolo a něco zastrč do zubů.
To plastové kolečko se tam bude potloukat a otloukat. Že by se natvrdo skříplo mezi kola, to je hodně málo pravděpodobné.