autoradio bez zvuku

dotazy a rady na vše kolem hudby
RomanZv

autoradio bez zvuku

Příspěvek od RomanZv »

zapojil som autoradio na napajanie,aj reproduktory,radio je zapnute,aj stanice naladene,len ziadny zvuk ani z jedneho repraku.kde moze byt chyba?den predtym,kym som to "nasurovo" zapajal,mi zvuk siel.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: autoradio bez zvuku

Příspěvek od emilio52 »

Znova vše zkontrolovat
A není tam někde tlačítko MUTE? :)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

je,ale to som aj zapol,aj vypol.a nic
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A není nahodou přepnuto na CD?
Zkontrolovat znovu veškeré připojení (pojistka )
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

cd som odtial vybral,ani ked som pustil cd,nesiel zvuk.ani z usb kluca.myslis zeby slo,keby bola prepalena poistka?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 16. lis 2008 20:24:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Pokud by jsi měl spálenou pojistku, nejelo by vůbec. Co je to za rádio? Nemáš na něm náhodou vypnutý zesilovač?
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

nejaky Sencor,typ z hlavy neviem.4x50w.neviem zeby sa nejako dal vypnut zosilnovac v nom,aspon nic take v navode som nevidel.proste ziadny zvuk,ani ked to naladim na najhlasnejsie.nebude nahodou daco v nom odpalene?
Zbysek - FK

Aha, tak se sencorem tedy opravdu neporadím. Zkontroluj raději opravdu, zda je vše dobře zapojeno, protože tohle rádio asi opravdu nebude umět vypínat zesíky a spíše to tedy bude chyba instalace, nebo vada rádia.
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

skusim zajtra vsetko odmontovat,vsetky kable,a uvidim dufam ze nie je daco vnutri odpalene,nejaky vystup na zvuk.autoradio sa inak normalne zapne,aj vypne,aj radia naladi,aj cd pusti,aj usb nacita,len ziadny zvuk.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

nějak jsem to asi blbě pochopil. :oops:
ObrázekObrázek
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

to je ok :) si len predstav,zapnes radio,na displeji vidis ze je naladena nejaka stanica,alebo bezi dake cd,na zobrazeni ekvalizeru skacu stlpceky,len ziadny zvuk.
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

dnes som to autoradio zapojil v kolegovom aute cez jeho iso konektor,ani v jeho aute nesiel ziadny zvuk.asi teda sa mi podarilo nieco odpalit v autoradiu..ech.. :x
Zbysek - FK

Nepodařilos e ti náhodou splést iso konektory a zapojit napájení na repro? Sice je to zabezpečené jiným osazením, ale už jsem viděl odborníky, kteří to tam stejně dostali. Jinak pokud je to nové, tak to snad zreklamuješ. No a hlavně pokud je to nové a šly by vrátit peníze, doporučuju tak učinit a koupit rádio a ne sencora :)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

splést konektory nejde to by je tam musel namlátit kladivem . Jedině že měl vyndaný nějaký piny a pak je špatně zapojil.
ObrázekObrázek
Zbysek - FK

Věř tomu že opravdu jde. Já tomu taky nechtěl věřit ale když jsem to pak viděl u jednoho odborníka zapojeno, nechápal jsem. Pak jsem si to zkoušel jen zak na holých konektorech jak to tam mohl dostat a ono to tam fakt s trochou násilí jde zasunout naopak (teda s trochu více násilí :D, ale jde to rukama). Hold někteří to cpou cestou největšího odporu :D
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

ak sa mi tam podarilo daco odpalit,tak ani reklamacia nepomoze.asi omylom som daco predtym opacne zapojil,a tam je asik problem.ten Sencor mi staci,ja celkovo nemienim nejak vrazat peniaze do tohto auta,len pravidelny servis,a neskor kupim druhe.to len aby nejaka hudba mi tam hrala,predtym mi ukradli autoradio,tiez Sencor :)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Proč by reklamace nepomohla ,nesmíš se dát . :) Zapírat ,zapírat . Mě se jednou povedlo nevím jak zhasnout pár diod v podsvícení rádia ,při reklamaci mě tvrdili že to co nesvítí nemá svítit . Když jsem jim ukázal foto že to svítilo tak pak reklamaci uznali a vrátili mě prachy a koupil jsem si jiný rádio a pohoda. :lol: :lol:
ObrázekObrázek
RomanZv

Příspěvek od RomanZv »

podla mna je tam odpaleny zosilnovac.
zemlak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zemlak »

Reklamuj, nic nepřiznej, jen řekni "nehraje", dneska lze reklamovat všechno, věř mi, dělám v servisu na LCD televize. Projde fakt skoro všechno.
Odpovědět