tlačítko výstražné světla
-
Martased - FK
tlačítko výstražné světla
Dobrý den chtěl bych poprosit o radu čím to může být. Když zmáčknu výstražne světla tak se mi rozsviti kontrolky oleje, dobijení a palivoměr mi ukáže plnou nádrž asi po 2 sekundach všechno zhassne a vystražné světla normálně blikaji. Děkuji za vaše rady mám felicii 1.3 r.v.1995 combi GLXi
Re: tlačítko výstražné světla
Ahoj, ja jsem měl něco podobného...koupil jsem si feldu a když jsem zapnul varningy při vyplnutý alektrice, tak se mi zapla. Pěkně mě to štvalo, takže při výměně žárovek v přístrojovce jsem se na to podíval a zjistil jsem, že předchozí majitel tam udělal propojku aby to takhle fungovalo. Sice nevim co s čim propojil (drátů je tam poměrně dost na to, že je tam jenom spínač+ osvětlení), ale po navrácení do původního stavu to už funguje tak jak má. Takže u tebe bude možná taky ňáká nestandartní "vychytávka", radil bych sundat přístrojovku a mrknout na to. Jestli tam bude nějaká prasárna, tak to poznáš.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš tam nějaký dodělaný automat na světla? Občas to někdo propojí tak šikovně, že když zapneš světla ručně, tak se zapne i zapalování a pod.
-
Martased - FK
Já tu felicii mám od začátku jsem první majitel.Automaticke zapínání světel taky nemám.Všechno fungovalo v pořádku do té doby než přestal zaskakovat původní spinač teď jsem ho vyměnil a začalo mi to dělalt toto už jsem ho byl aj reklamovat vyměnili mi ho a dělá to pořád nevím čím by to mohlo být.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Dělá to kdykoli, nebo jenom když jsou zapnutá světla, nebo například, když je nastartováno?
-
Martased - FK
dělá to jen když je vyplí motor a nemám zaplé světla. Děla to jen u vystražných světel jinak je vše naprostém pořádku.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Otázka je jestli to je opravdu vypínač výstražných světel, nebo jen obyč vypínač s krytkou výstražných světel. Ty vypínače jsou rozdílné. Chtělo by to si půjčit originál funkční z auta a vyzkoušet to s ním.
-
Martased - FK
to jsem právě dneska udělal a dělá to pořád to stejné.Mě to jako v ničem nevadí jen je to takove divne když se tam rozsviti ty kontrolky.Rad bych to nějak vyřešil.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak koukni do pojistkovky, jestli tam nemáš vodu.
-
Martased - FK
V postikove skříni voda neni teď mi to začalo dělt npř. 1x z 5 pokusu.