Meta M94A

VPetr

Meta M94A

Příspěvek od VPetr »

Ahojte mam ve felici tento alarm s centralem...s dvema ovladaci.Jeden funguje ale druhy nekomunikuje.
Nevite prosim nekdo jak se da sparovat s alarmem???
hydrant

Re: Meta M94A

Příspěvek od hydrant »

V návodu k M94A co mám k dispozici není o tom ani zmínka. Tak jsem trochu brouzdal po webu a zjistil, že hodně alarmů od META systemu se chová podobně. Třeba M393, M39911A, M387A, M87A (ten se také montoval do fildy pod kódem BKA093016).
U všech se shoduje následující popis:
"Jestliže je tlačítko DO stlačeno více jak 16x mimo dosah autoalarmu, tak je nutné ho potom stlačiť 2x za sebou v bezprostření blízkosti automobilu."
Asi by to chtělo nejdřív proměřit baterku (jsou tam dva knoflíky) jestli je ovladač napájen a pak děj se vůle Páně ...
VPetr

Příspěvek od VPetr »

Ju koupil jsem new bat...tak se pokusim postup jaky si napasal...ale stejne si myslim ze je ko...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 18. zář 2009 12:46:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
pazduch - FK

Jak se dostat do jednotky M94A

Příspěvek od pazduch - FK »

Ahoj kluci, zlobí mě origo alarm a po pečlivém měření je zřejmě studený spoj uvnitř jednotky. Zkoušel jsem natvrdo odvrtat 4 plastové krytky, pod kterými jsem myslel, že jsou šrouby, ale prd. Tak jsem to provrtal na skrz ale pořád to nejde od sebe :D Neví někdo jak se do toho dostat? Díky
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne čtv 10. lis 2011 23:35:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - viz. bod č. 3 Pravidel pro vkládání příspěvků!
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Práce marná. Je to uvnitř zalitý nějakým sajrajtem. Jedině krabičku po částech rozlámat. Ke spojům ani součástkám se nedostaneš. Musel jsem dát nový alarm. Výhoda je, že máš všechny dráty u motoru a nový alarm jde celkem rychle připojit.
Pokud máš zájem pošlu ti barvy drátů od čeho jdou (za předpokladu že to ve fabrice dělali stejně).
pazduch - FK

Dobrý díky. Sehnal jsem si příručku k tomu alarmu a barvy drátů jsou tam popsaný :) Nejlépe to asi zahodit do kopřiv....
pazduch - FK

Ahoj, začal se na mém autě projevovat zajímavý problém. Když se teď v zimě stane, že se na autě přes noc vytvoří silná námraza, téměř vždy alarm spouští poplach od odběrového snímače proudu.. Nezáleží jaká je zima - v -20ti se to nedělo. Rozhoduje námraza. Dokázal by mi někdo vysvětlit, proč se tak dějě? Napadlo mě, že někde vlhkost vyzkratuje spoje... nevím :? snad někdo poradí
hrmino

Příspěvek od hrmino »

Ahooo..mam problem s timto alarmem..prestal mi fungovat ci me zlobi tn imobilizer...bylo by mozne dat radu se zapojenim kabliku..ci kam ktery vede abych to zapojil na novy alarm...dik
Odpovědět