Ahojte mam ve felici tento alarm s centralem...s dvema ovladaci.Jeden funguje ale druhy nekomunikuje.
Nevite prosim nekdo jak se da sparovat s alarmem???
Meta M94A
Re: Meta M94A
V návodu k M94A co mám k dispozici není o tom ani zmínka. Tak jsem trochu brouzdal po webu a zjistil, že hodně alarmů od META systemu se chová podobně. Třeba M393, M39911A, M387A, M87A (ten se také montoval do fildy pod kódem BKA093016).
U všech se shoduje následující popis:
"Jestliže je tlačítko DO stlačeno více jak 16x mimo dosah autoalarmu, tak je nutné ho potom stlačiť 2x za sebou v bezprostření blízkosti automobilu."
Asi by to chtělo nejdřív proměřit baterku (jsou tam dva knoflíky) jestli je ovladač napájen a pak děj se vůle Páně ...
U všech se shoduje následující popis:
"Jestliže je tlačítko DO stlačeno více jak 16x mimo dosah autoalarmu, tak je nutné ho potom stlačiť 2x za sebou v bezprostření blízkosti automobilu."
Asi by to chtělo nejdřív proměřit baterku (jsou tam dva knoflíky) jestli je ovladač napájen a pak děj se vůle Páně ...
-
VPetr
Ju koupil jsem new bat...tak se pokusim postup jaky si napasal...ale stejne si myslim ze je ko...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 18. zář 2009 12:46:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
pazduch - FK
Jak se dostat do jednotky M94A
Ahoj kluci, zlobí mě origo alarm a po pečlivém měření je zřejmě studený spoj uvnitř jednotky. Zkoušel jsem natvrdo odvrtat 4 plastové krytky, pod kterými jsem myslel, že jsou šrouby, ale prd. Tak jsem to provrtal na skrz ale pořád to nejde od sebe
Neví někdo jak se do toho dostat? Díky
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne čtv 10. lis 2011 23:35:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - viz. bod č. 3 Pravidel pro vkládání příspěvků!
Důvod: Sloučeno - viz. bod č. 3 Pravidel pro vkládání příspěvků!
Práce marná. Je to uvnitř zalitý nějakým sajrajtem. Jedině krabičku po částech rozlámat. Ke spojům ani součástkám se nedostaneš. Musel jsem dát nový alarm. Výhoda je, že máš všechny dráty u motoru a nový alarm jde celkem rychle připojit.
Pokud máš zájem pošlu ti barvy drátů od čeho jdou (za předpokladu že to ve fabrice dělali stejně).
Pokud máš zájem pošlu ti barvy drátů od čeho jdou (za předpokladu že to ve fabrice dělali stejně).
-
pazduch - FK
Dobrý díky. Sehnal jsem si příručku k tomu alarmu a barvy drátů jsou tam popsaný
Nejlépe to asi zahodit do kopřiv....
-
pazduch - FK
Ahoj, začal se na mém autě projevovat zajímavý problém. Když se teď v zimě stane, že se na autě přes noc vytvoří silná námraza, téměř vždy alarm spouští poplach od odběrového snímače proudu.. Nezáleží jaká je zima - v -20ti se to nedělo. Rozhoduje námraza. Dokázal by mi někdo vysvětlit, proč se tak dějě? Napadlo mě, že někde vlhkost vyzkratuje spoje... nevím
snad někdo poradí
-
hrmino
Ahooo..mam problem s timto alarmem..prestal mi fungovat ci me zlobi tn imobilizer...bylo by mozne dat radu se zapojenim kabliku..ci kam ktery vede abych to zapojil na novy alarm...dik