Problém s centrálním zamykáním na DO

hubija

Problém s centrálním zamykáním na DO

Příspěvek od hubija »

Ahoj, nedávno jsem si koupil Feldu, mám problém s centrálem... Vůbec na klíček nefunguje, mám kněmu i dálkové ovládání ale bohužel v něm neni baterie. Takže několik otázek: Jaká baterie patří do origo DO? Jak zprovoznit ten centrál na klíček? - vždy se mi otevřou jen jedny dveře. Díky
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s centrálním zamykáním na DO

Příspěvek od 103457 »

Musíš otevřít ten ovladač a podívat se, jaká baterie se tam vleze, takhle na dálku to nejde určit. :? a co se týče centrálu, rozdělej řidičovi dveře a zjisti, zda máš správné servo 5ti drátové. Někdy i stačí razantněji odemykat a zamykat.
Nic víc takto na dálku nelze poradit.
hubija

Příspěvek od hubija »

ok tak budu muset s tim Do zajit do elektra protože ve vnitř se nic nepíše :( ... na ty dveře řidiče se budu muset mrknout, ale nejdřív zjistit jak se do toho leze :)
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Do DO se používá tento typ baterie.
Ale nevím jestli máš stejný ovladač (černá hranatá krabička se zelenou ledkou a gumovým "ocáskem" s otvorem pro kroužek).
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Do vetsiny DO se pouziva tahle baterie...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
hubija

Příspěvek od hubija »

Díky, dnes jsem měl čas se poohlédnout zběžně po centrálu. Jak jsem četl na tomto foru tak jsem zkusil prostříkat včecny zámky razantněji odemykat zamykat ( jestli se chytí), zkontroloval jsem 16. pojistku - byla Ok. Bohužel centrál ne a ne fungovat hledal jsem jestli je to vůbec origo.... pod airbagem spolujezdce jsem našel podivnou věc připomínající řídící jednoutku.... avšak nevim jestli to opravdu je řídící jednotka. Připožím foto :)Obrázek Předem dík za rady
Odpovědět