Problém s centrálním zamykáním na DO
Problém s centrálním zamykáním na DO
Ahoj, nedávno jsem si koupil Feldu, mám problém s centrálem... Vůbec na klíček nefunguje, mám kněmu i dálkové ovládání ale bohužel v něm neni baterie. Takže několik otázek: Jaká baterie patří do origo DO? Jak zprovoznit ten centrál na klíček? - vždy se mi otevřou jen jedny dveře. Díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s centrálním zamykáním na DO
Musíš otevřít ten ovladač a podívat se, jaká baterie se tam vleze, takhle na dálku to nejde určit.
a co se týče centrálu, rozdělej řidičovi dveře a zjisti, zda máš správné servo 5ti drátové. Někdy i stačí razantněji odemykat a zamykat.
Nic víc takto na dálku nelze poradit.
Nic víc takto na dálku nelze poradit.
ok tak budu muset s tim Do zajit do elektra protože ve vnitř se nic nepíše
... na ty dveře řidiče se budu muset mrknout, ale nejdřív zjistit jak se do toho leze 
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Do DO se používá tento typ baterie.
Ale nevím jestli máš stejný ovladač (černá hranatá krabička se zelenou ledkou a gumovým "ocáskem" s otvorem pro kroužek).
Ale nevím jestli máš stejný ovladač (černá hranatá krabička se zelenou ledkou a gumovým "ocáskem" s otvorem pro kroužek).
Do vetsiny DO se pouziva tahle baterie...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
Díky, dnes jsem měl čas se poohlédnout zběžně po centrálu. Jak jsem četl na tomto foru tak jsem zkusil prostříkat včecny zámky razantněji odemykat zamykat ( jestli se chytí), zkontroloval jsem 16. pojistku - byla Ok. Bohužel centrál ne a ne fungovat hledal jsem jestli je to vůbec origo.... pod airbagem spolujezdce jsem našel podivnou věc připomínající řídící jednoutku.... avšak nevim jestli to opravdu je řídící jednotka. Připožím foto 
Předem dík za rady
Předem dík za rady